Outfit: Linnen Jurk

Wat is het mooi weer geweest! Ik hou van de zon, en ik ben al helemaal klaar voor de lente. Zelfs nog meer sinds ik de jurk aankreeg die ik vandaag draag. Ik denk dat ik nu al een favoriete lente-outfit heb gekozen, nog voordat de lente is begonnen. Ik draag een linnen jurk, en een paar nieuwe schoenen.

Outfit: Linnen Jurk

Outfit: Linnen Jurk

Outfit: Linnen Jurk

Outfit: Linnen Jurk

Outfit: Linnen Jurk

Outfit: Linnen Jurk

Outfit: Linnen Jurk

Outfit: Linnen Jurk

Outfit: Linnen Jurk

Less is more. Vandaag draag ik enkel een jurk en pumps. Ik voelde mij zo elegant in deze outfit, ik kan niet wachten om hem opnieuw te dragen!

Ik draag een linnen jurk van TopVintage. Dat is een superleuke webshop voor de mooiste kledij uit de jaren ’20 tot ’70, en ook als je niet van de stijl houdt, raad ik je toch aan om eens een kijkje te gaan nemen. Ze hebben ongelooflijk mooie items, zoals de jurk die ik draag, en de mooiste A-lijn jurken. Verder vind je er ook bekende merken zoals Tante Betsy. Kortom: er is veel moois te vinden.

De jurk die ik draag is er eentje in jaren ’40 stijl, in een linnen-rayon mix. Ik hou van de natuurlijke kleur, die alles een rustige look geeft. Het model van de jurk is erg flatterend, met een lint op de taille die mijn figuur accentueert. De combinatie van de snit en de prachtig vallende stof zorgt ervoor dat deze jurk me als gegoten zit. Zoals ik al zei: een grote kanshebber voor mijn favoriete lentejurk, nog voordat de lente is gestart.
De jurk heeft een V-hals en een revers kraag, en drie grote houten knopen.

Ik combineerde mijn jurk met een paar prachtige pumps van Steve Madden. Helemaal nieuw zijn deze Darlin pumps die ik in de kleur Bone draag. Ze hebben een uniek ontwerp, en je gelooft het misschien niet, maar ze zitten heel erg goed! Vooraan is hij gewoon egaal, en rond de hiel heeft hij een krokodiltextuur (ik weet niet heel goed hoe ik het moet uitleggen, maar ik denk dat je je er wel iets bij kan voorstellen, haha).

Jurk: TopVintage // Pumps: Steve Madden

Wat vind jij van mijn nieuwe outfit?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.