Outfit: Een beetje kleur

We hebben al even mogen proeven van de lente, maar de laatste dagen zit het weer een beetje tegen. Vandaag breng ik het zonnetje mee door een kleurrijke regenboogoutfit te dragen. Ze zijn de laatste tijd namelijk helemaal hip: de kleurrijke gebreide truien in pasteltinten. Ik combineerde de mijne met een witte wijde jeans.

Outfit: Een beetje kleur

Outfit: Een beetje kleur

Outfit: Een beetje kleur

Outfit: Een beetje kleur

Outfit: Een beetje kleur

Word jij ook zo vrolijk van deze outfit? Ik heb er al superveel complimentjes over gekregen. Het is een echte statement trui!

Mijn trui is van Guts & Goats. Dat is een superleuke webshop met mode en handgemaakte gebreide items. Ze hebben veel kleurrijke items en andere dingen waar je helemaal vrolijk van word, dus neem zeker eens een kijkje. De trui die ik koos is een mengeling van verschillende pastelkleuren die samen een regenboog vormen waar ik een glimlach van op mijn gezicht krijg. Ik hou ook van de schouders die wat opvallender zijn, en de mouwen, die met wat meer textuur gebreid zijn.

Ik combineerde mijn opvallende, kleurrijke trui met een witte, wijde jeans van Lost Ink. Deze jeans is zo’n goede aankoop geweest, want vooral in combinatie met kleurrijke – en liefst pastelkleurige – bovenstukken. Ik zou hem wel nog even moeten late inkorten, want de pijpen zijn net wat te lang voor mijn korte beentjes. Voorlopig heb ik ze gewoon even omgeplooid, zo kan het ook!

Omdat mijn broek een beetje te lang is, heb ik ervoor gekozen om mijn sneakers te dragen met de dikste zool. Dat werden deze wit met gele sneakers van een lokaal boetiekje die ik vorige zomer kocht. Ik vind ze online nergens terug, maar dit soort sneakers is tegenwoordig zo populair dat ik denk dat je zeker snel een gelijkaardig paar vindt!

Tot slot heb ik nog eens een nieuw horloge van Danish Design. Dit is de Akilia Mini Link, een schattig en fijn horloge met een schakelarmband in zilver en een kast in roze. Het was de perfecte manier om mijn fleurige outfit helemaal af te maken.

Trui: Guts & Goats // Jeans: Lost Ink // Sneakers: lokaal boetiekje // Horloge: Danish Design


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.