Mijn bestelling bij BesteCanvas.nl

Vandaag wil ik iets superleuks laten zien. Ik mocht een paar dingetjes laten bedrukken bij BesteCanvas.nl. Ik vind het altijd ontzettend leuk als ik dingen kan personaliseren, dus deze kans liet ik niet aan me voorbij gaan. Vandaag toon ik je drie dingen die ik heb besteld, en ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt!

Mijn bestelling bij BesteCanvas.nl

Ik begin met iets heel praktisch: bij BesteCanvas kan je zelf mondmaskers laten bedrukken. Ik draag elke dag bijna de hele dag door een mondkapje sinds ik mee in de Stoffe & Koffe sta (dat is de stoffenwinkel die ik een paar maanden geleden mee heb overgenomen) dus vond ik het wel gepast om een mondmasker te laten bedrukken. Ik heb het logo van Stoffe & Koffe laten drukken op een premium masker, en het ziet er super professioneel uit.

De maskers zitten heel comfortabel, zijn perfect wasbaar op een warm programma en ik kan ze de hele dag ophouden zonder dat ze een verstikkend gevoel geven.

Mijn bestelling bij BesteCanvas.nl

Mijn tweede keuze was een puzzel met een foto. In het begin van de eerste lockdown hebben Simba, Nikola en ik een “familiefoto” gemaakt om op postkaartjes te zetten naar onze familie, en ik vind het nog altijd een superleuke foto. Hij is zo spontaan: ik zonder make-up, Nikola met zijn ogen half dicht, en Simba die niet helemaal begrijpt wat er aan de hand is. Ik word er helemaal blij van. En van puzzels word ik natuurlijk ook blij sinds die eerste lockdown, dus ik vond het wel een mooie combinatie om deze foto op een puzzel te zetten.

Ik ben ook aan het denken om deze foto in het groot te laten drukken zodat ik hem kan ophangen. Daarvoor ben je bij BesteCanvas ook aan het juiste adres, want je kan een foto op canvas laten drukken, of op aluminium, hout, acrylglas … De mogelijkheden zijn eindeloos. Ik begin met dit puzzeltje, en binnenkort zal de foto hopelijk aan mijn muur hangen!

Als laatste koos ik voor een mok met een foto. Het werd niet zomaar een foto. Deze foto is mijn favoriete foto van Simba. Ik heb hem al superlang als achtergrond op mijn telefoon en hij maakt mij super blij. Elke ochtend begint met een uitgebreide knuffelsessie met Simba (hij kruipt dan met zijn hoofdje op mijn schouders en zijn pootjes rond mijn nek) en vervolgens ga ik een koffie maken in mijn Simba-mok. Ik denk dat ik een beetje geobsedeerd ben door dat poesje.

Wat vind jij van mijn gepersonaliseerde spulletjes?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.