Bourjois Liner Pinceau

Nu we allemaal rondlopen met een mondmasker, zijn het onze ogen die kunnen spreken. Meer dan ooit ligt de nadruk op onze ogen, en dat heeft Bourjois goed begrepen! Ze lanceerden de vloeibare eyeliner met de naam Liner Pinceau in vijf kleurtjes die een intens effect geven en tot wel 24 uur blijven zitten!

Bourjois Liner Pinceau

Ik kreeg dit schattige zakje opgestuurd met vier van de vijf kleuren opgestuurd.

Bourjois Liner Pinceau

Met de Bourjois Liner Pinceau kan je dikke of dunne lijntjes maken, maar ook geometrische eyeliners zetten met streepjes of stippen. Of je kan er hartjes mee onder je ogen tekenen als je een e-girl bent. Het is de ideale eyeliner als je creatief wilt zijn!

Bourjois Liner Pinceau, € 12,49

Bourjois Liner Pinceau

De Bourjois Liner Pinceau is verkrijgbaar in vijf kleuren. Hierboven zie je alle kleuren behalve 001 – Noir Beaux-Arts, een diep zwarte tint. Van links naar rechts zie je:

  • 002 – Brun Impressioniste
  • 003 – Gris Minimaliste
  • 004 – Bleu Pop Art
  • 005 – Noir Surréaliste

De tinten zijn geïnspireerd door kunststromingen en de eerste twee tinten zijn perfect voor een klassieke eyeliner, waar de twee laatste tinten voor een opvallender effect zorgen.

De applicator is een fijn kwastje, waarmee je heel precies te werk kan gaan. Ik voel mij echt een schilder met de Bourjois Liner Pinceau in mijn hand.

Bourjois Liner Pinceau

De lijntjes zijn intens van kleur en als ze opgedroogd zijn blijven ze muurvast zitten. Ik heb ze op mijn arm uitgeprobeerd en ik heb ook de test gedaan: ik liet ze opdrogen en ging er dan een beetje over wrijven en ik maakte ze vochtig. Er was geen beweging in te krijgen.

Bourjois Liner Pinceau

Conclusie

De reden dat ik vaak geen eyeliner opdoe, is omdat ik nogal gemakkelijk traan en dan loopt hij uit. Met de Bourjois Liner Pinceau is dat niet het geval. Je brengt hem aan en na een paar momenten opdrogen zit hij voor de hele dag goed. Ik gebruik meestal 002 – Brun Impressioniste, omdat die het natuurlijkst is, maar als ik wil knallen kies ik voor de knalblauwe Bleu Pop Art.

Bourjois Liner Pinceau, € 12,49

Draag jij vaak eyeliner? En ga jij dan voor een simpel lijntje of een opvallende creatie?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.