Outfit: Ruiten en Slangen

Ik hou ervan om verschillende prints en texturen te mixen. Mijn outfit van vandaag is er weer zo ééntje. Ik draag een bouclé jurkje met een soepele witte blouse, en dat combineerde ik met mijn favoriete laarzen met slangenprint. 

Outfit: Ruiten en Slangen

Outfit: Ruiten en Slangen

Outfit: Ruiten en Slangen

Outfit: Ruiten en Slangen

Outfit: Ruiten en Slangen

Het is een gewaagde combinatie, dat geef ik toe, maar het mag eens iets anders zijn, hé!

Ik draag een jurk die ik een tijd geleden bestelde bij Shein. Hij is ondertussen uitverkocht, maar er zijn best wel wat vergelijkbare jurkjes te vinden. Ik zoek voor jullie een linkje naar een gelijkaardige jurk en zet hem hieronder. Ik koos voor een jurk met tweed-look en met een dubbele rij knopen. De jurk is opvallend maar ziet er toch netjes uit. Het is een blazer-model, en dat vind ik altijd wel stijlvol.

Ik koos ervoor om onder mijn jurk een wit hemd te dragen. Zonder een hemd eronder vind ik de jurk toch maar wat bloot, en een wit hemd is altijd gepast. Ik hou ook van de twee verschillende texturen bij elkaar. Texturen mixen maakt een outfit altijd interessant, dat is een tip die ik vaak probeer toe te passen!

Mijn laarzen zijn van Steve Madden. Ik vind ze ongelooflijk fijn om te dragen. Ze geven elke outfit een stoere look. Het zijn soort-van-cowboy-achtige laarzen die toch niet écht western zijn. Ze zijn van model erg simpel maar de slangenprint maakt er een echt statement-paar van.

Jurk: Shein // Hemd: ASOS // Laarzen: Steve Madden

Mix jij ook wel eens verschillende prints en texturen?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.