IT’S MY BIRTHDAY

Wauw, wat een ongelooflijk zotte week is het geweest! Zondag is mijn lieve zus bevallen van een het mooiste dochtertje ooit, en ik had me oprecht geen mooier verjaardagscadeau kunnen voorstellen. Ik ben helemaal verliefd, wat is het een schatje. Het is heel druk geweest de voorbije dagen, en plots was het mijn verjaardag. 

Bij gebrek aan tijd voor nieuwe foto’s deel ik gewoon nog eens een foto van mijn verjaardag van vorig jaar. Ik weet het: het is niet heel origineel, maar er is gewoon écht geen tijd geweest de voorbije dagen of zelfs weken. Ik heb ontzettend veel werk gehad met de Stoffe & Koffe, en er zijn zo veel dingen rond geweest dat het al zeker een week geleden is sinds ik laatst op de foto stond (en da’s voor mij echt al héél lang geleden).

Ik word vandaag 28 jaar oud, en ik kan mezelf dus officieel geen jongere meer noemen. Het kwam hard binnen toen mijn bank mij belde om te laten weten dat ik geen recht meer had op de gratis jongerenrekening die ik al sinds mijn 13e heb. Toen wist ik het: ik ben nu echt zo volwassen als maar kan, haha! Het is al tien jaar geleden sinds ik 18 werd. Hallucinant.

Met mij gaat het trouwens wel echt heel goed. Ik heb een prachtig nichtje gekregen, en dat is het mooiste verjaardagscadeau dat ik me kon voorstellen. Ik ga zeker vragen aan mijn zus of ik binnenkort een foto mag delen, want ik wil haar écht aan de hele wereld laten zien.

Verder gaat het heel erg goed met de Stoffe & Koffe. Morgen wordt de nieuwe collectie van See You At Six gelanceerd, dus dat is ook iets leuks om naar uit te kijken. Maar waar we vooral op aan het wachten zijn, is het moment waarop de naaicursussen weer kunnen doorgaan. Fingers crossed dat dat niet te lang meer moet duren!

Tot slot wou ik ook nog vertellen dat ik in het bestuur zit van Schoten Onderneemt, een nieuwe vzw die zich gaat bezighouden met alles wat met de handelszaken in mijn gemeente te maken heeft. Ik kijk er erg naar uit om mee te denken over evenementen, initiatieven en strategieën om de winkels in het zonnetje te zetten.


P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.