Mijn huidige huidverzorgingsroutine

Ik vind het heel belangrijk om mijn huid goed te verzorgen. Zeker omdat ik gisteren een jaartje ouder ben geworden is het echt wel nodig om wat extra verzorging aan mijn huid te geven. Vandaag wil ik daarom even delen wat mijn huidige huidverzorgingsroutine is. Ik deel de producten die ik ’s ochtends en ’s avonds gebruik. Dit is voor mij de meest effectieve routine.

Filorga Micellar Solution

Mijn eerste stap is een eerste reiniging. Ik begin met mijn make-up weg te halen, en dat doe ik meestal met een micellair water. Op dit moment gebruik ik de Filorga Micellar Solution, een fijn micellair water waarmee ik gemakkelijk mijn make-up weg krijg, en ook mijn mascara.

Filorga Micellar Solution, € 20,90 voor 400ml

Cetaphil

De tweede stap is een reiniging in de diepte, en dat doe ik echt al heel lang met de reinigingslotion van Cetaphil. Het is een hele milde reiniger, die mijn huid zacht maakt maar toch goed schoonmaakt.

Cetaphil Reinigingslotion, € 10,33 voor 200 ml

Paula's Choice Calm Dagcrème, Skin Balancing Toner & Hyaluronic Acid Booster

Ik sluit mijn reinigingsroutine af met een toner, en vanaf nu wordt mijn routine héél Paula’s Choice-getint, haha. Ik ben zo’n grote fan van het merk en van hun producten omdat ze mijn huid hebben gered van erge acne. Sinds ik hun producten gebruik kan mijn huid echt stralen. Als toner gebruik ik deze Pore-Reducing Toner met niacinamide. Het is best een grote fles, en hij is echt perfect voor mijn huid.

Paula’s Choice Pore-Reducing Toner, € 24,00

Het verschil tussen alle exfolianten van Paula's Choice

Na mijn toner gebruik ik altijd een exfoliant. Ik wissel wel eens af tussen de lotion, de gel en de liquid, maar ik kies meestal voor een BHA. Mijn huid is vrij vet en ik heb snel last van puistjes, dus de BHA exfoliant zorgt ervoor dat mijn huid mooi glad en egaal blijft. De BHA exfoliant van Paula’s Choice was voor mij hét product dat het verschil heeft gemaakt voor mijn huid.

Voor meer informatie over exfolianten, lees dit artikel. 

Paula’s Choice 2% BHA Liquid Exfoliant, € 34,00

Mijn nieuwe bestelling bij Paula's Choice

Als booster gebruik ik de 10% Azelaic Acid Booster. Het is een crème met onder meer azelaïnezuur, en dat werkt antioxiderend, kalmerend en werkt effectief tegen verkleuringen.Verder bevat hij ook adenosine, dat kalmerend en huidherstellend werkt, en salicylzuur, het bekende ingrediënt tegen oneffenheden. Deze booster is echt een van mijn favoriete producten. Hij maakt mijn huid superglad en stralend!

Paula’s Choice 10% Azelaic Acid Booster, € 37,00

Gisteren heb ik mijn favoriete serum nog eens opgemaakt. Het Power Berry Serum van Paula’s Choice is al een hele tijd een grote favoriet! Het is een heerlijk licht serum dat snel hydrateert en mijn huid een gezonde glow geeft.

Paula’s Choice Earth Sourced Power Berry Serum, € 35,00

Mijn nieuwe bestelling bij Paula's Choice

En dan sluit ik af met een laatste product. Rechts zie je de Super Light Daily Wrinkle Defense, dat is mijn ochtendcrème met SPF. Het is een hele lichte crème die mijn huid beschermt tegen de zon. ’s Avonds sluit ik af met de Barrier Repair Moisturizer, links op de foto. Zonder SPF, maar mét retinol om diep te hydrateren en te verzorgen.

Paula’s Choice Super Light Daily Wrinkle Defense, € 39,00
Paula’s Choice Barrier Repair Moisturizer, € 39,00


Ik weet het, het is een hele lijst. Maar ik geniet er ook oprecht van om de tijd te nemen om mijn huid te verzorgen. Een goede huidverzorgingsroutine heeft mijn huid veel mooier gemaakt, en dat heeft mij ook een pak meer zelfvertrouwen gegeven.

Ik zet nog even alles op een rijtje dat ik gebruik:

Het is veel Paula’s Choice, maar ik ben gewoon echt grote fan van het merk. Hun producten zijn zo goed!

Uit hoeveel stappen bestaat jouw huidverzorgingsroutine?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.