Outfit: #KonNiKiezen met Vanharen

Ik mocht van VanHaren twee paar sneakers uitkiezen, omdat we het allemaal wel herkennen: ik kon niet kiezen! Voor een nieuw paar schoenen ga ik bijna altijd naar VanHaren. Zeker toen ik nog in Antwerpen woonde, want ik woonde letterlijk achter de hoek van de fysieke winkel. Ik ging bijna elke week even kijken. 

Een groot deel van mijn schoenencollectie komt van VanHaren. Ze hebben mooie laarzen en pumps, maar vooral heel veel sneakers. Je vindt bij VanHaren zowel merksneakers als sneakers van hun huismerken, en ze zijn eigenlijk allemaal heel mooi. Ik kon niet kiezen tussen een paar sneakers van Adidas, en een paar van het merk Graceland, een van de huismerken van VanHaren.

Outfit: #KonNiKiezen met Vanharen

Dit zijn de twee paar die ik heb gekozen. Ik vind ze allebei supermooi. Aan mijn rechtervoet (links op de foto) zie je een paar cognac-kleurige sneakers van Graceland. Ze hebben een stevige zool en een mix van verschillende texturen. De kleur van de sneakers is prachtig, en laat zich gemakkelijk combineren met allerlei outfits. Normaal draag ik altijd witte sneakers om juist die reden: ze passen overal bij. Maar deze bruine sneakers zijn een andere passe-partout.

Aan mijn linkervoet zie je een sneaker van Adidas. Ik koos voor de Grand Court Base sneakers met holografische strepen. Oh, wat vind ik ze leuk. Witte sneakers passen, zoals ik al zei, overal bij en maken elke outfit net wat sportiever en stoerder. Door de holografische strepen worden deze sneakers net wat meer fantasie-rijk en vrouwelijk. Ik word elke keer blij als ik ernaar kijk.

Outfit: #KonNiKiezen met Vanharen

Outfit 1

Om mijn witte sneakers te combineren droeg ik een skinny jeans met een witte hoodie.

Mijn hoodie is van ComeGetFashion. Ik bestelde hem al een tijdje geleden, maar hij werd per ongeluk op het foute adres geleverd. Gelukkig kon ik hem dit weekend terugvinden, jeej! Ik hou wel van oversized sweaters, en dit witte exemplaar met Los Angeles op vond ik wel tof.

Ik draag een skinny jeans met een lage taille van H&M. Deze heb ik al een tijdje, en ik heb de onderste zoom ervan af geknipt zodat hij net iets korter zou worden, en zodat hij een beetje meer distressed zou zijn. Haha, kijk mij creatief zijn met mijn kleding! Ik ben sinds een tijdje mede-eigenaar van een stoffenwinkel waar je ook naaicursus kan volgen, maar nog steeds kan ik er helemaal niks van.

Hoodie: ComeGetFashion // Jeans: H&M // Sneakers: Adidas

Outfit: #KonNiKiezen met Vanharen

Outfit 2

Voor mijn tweede outfit combineerde ik mijn bruine Graceland sneakers met een slim mom jeans, een zwart t-shirt en een zwarte lange vest.

Je kan niet heel veel zien van de vest, maar het is een lange, gebreide cardigan van Femme Luxe. Ik draag niet heel vaak vesten of cardigans, maar deze vond ik wel heel leuk omdat hij zo lang is. Het geeft meteen zo’n cosy look aan mijn outfit, en het is natuurlijk ook lekker warm!

Ik draag een zwart t-shirt van MyJewellery met een schattig schelpje erop geborduurd. Ik hou van de simpelheid van dit t-shirt. Ik vond hem zelfs zo mooi dat ik hem ook in het beige bestelde.

Mijn jeans is van Stradivarius. Het is een slim mom jeans en die fit bevalt mij wel. Hij zit bovenaan, aan mijn taille en heupen, strak maar niet te strak, en aan de pijpen onderaan loopt hij wat losser uit. Het is een van mijn favoriete jeansbroeken op dit moment!

Vest: Femme Luxe // Jeans: Stradivarius // Sneakers: Graceland

Welke sneakers zou jij kiezen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.