Outfit: My Boyfriend is my Stylist

Nikola vindt mijn kledingstijl niet altijd goed, haha. Te vaak vraag ik aan hem: welke outfit zou ik aandoen? En dan antwoordt hij net degene die ik niet wil aandoen! Onlangs gaf ik toe aan zijn keuze, en liet ik hem een volledige outfit voor mij samenstellen. Het resultaat toon ik je vandaag!

Outfit: My Boyfriend is my Stylist

Outfit: My Boyfriend is my Stylist

Outfit: My Boyfriend is my Stylist

Outfit: My Boyfriend is my Stylist

Outfit: My Boyfriend is my Stylist

Outfit: My Boyfriend is my Stylist

Het resultaat is niet zo erg als ik het verwacht had. Als Nikola mijn outfit kiest, houdt hij namelijk bijna nooit rekening met het feit dat het buiten IJSKOUD kan zijn. Ik had verwacht dat de outfit zou bestaan uit een kort rokje, hoge hakken en een topje met spaghettibandjes. Ja, in de winter. Stijlvol staan bibberen, haha!

Gelukkig heeft hij zich toch een beetje aan de regels van het weer gehouden, en koos hij voor een zwarte skinny jeans, witte blouse en een beige jasje. Wat denken jullie, is hij goedgekeurd als stylist?

Het jasje dat ik draag is er eentje van C&A. Ik bestelde het een tijdje geleden, maar het weer had het nog niet toegelaten om hem te dragen. Nikola besloot dat het tijd was, en dus trok ik hem aan. Ik moet er wel bij vertellen: ik had nog een extra oversized jas over dit jasje aan tijdens de wandeling.
Ik vind het exacte jasje niet meteen terug op de website van C&A, dus ik denk dat het is uitverkocht, maar ze hebben wel een vergelijkbaar model!

Mijn witte blouse is van Philmode. Ik had onlangs al een paar items van hun webshop getoond, en deze blouse zat ook bij mijn bestelling. Het is een supermooi, elegant en delicaat blousje, dat ik de komende lente zeker veel zal dragen. Het is een beetje doorzichtig, maar het is niet overdreven.
Ook deze blouse vind ik niet terug op de webshop van Philmode, maar gelukkig hebben ze nog heel wat vergelijkbare blouses.

Ik draag een zwarte skinny jeans van Selected Femme. Deze jeans heeft een middelhoge taille, en hij is van supergoede kwaliteit. Een zwarte skinny, daar kan je voor mij niks mis mee doen. En voor Nikola duidelijk ook niet!

De laarzen die ik draag zijn eigenlijk mijn oude vertrouwde overknee laarzen van VanHaren. Nikola wilde zwarte laarzen tot onder de knie, dus ik plooide ze gewoon om zodat ze wat lager zouden zitten. Dit is ongetwijfeld een van mijn favoriete paar schoenen!

Mijn juwelen zijn ook van Philmode. Ik draag een gelaagde halsketting en een speld in mijn haar. Ook mijn haarstijl is trouwens gekozen door Nikola. Wat vind jij ervan?

Mijn tasje ken je waarschijnlijk al, want ik heb hem al heel vaak getoond. Het is mijn beige tasje van Princely London. Het heeft de perfecte afmetingen, en dankzij de kleur past het bij superveel outfits!

Jasje: C&A // Blouse: Philmode // Jeans: Selected Femme // Laarzen: Vanharen // Juwelen: Philmode // Tas: Princely London

Vind jij dat Nikola het goed heeft gedaan?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.