Uriage Bariéderm-Cica Daily

Wist je dat je bij de apotheek superfijne huidverzorging kan vinden? Je vindt er onder meer de producten van Uriage, en dat is een van mijn favoriete merken als het op huidverzorging aankomt. Ik mocht hun twee nieuwste producten uitproberen: de Bariéderm-Cica Daily Gel-crème, en het serum. Vandaag vertel ik je er alles over.

Uriage Bariéderm-Cica Daily

De Uriage Bariéderm-Cica Daily producten zijn geschikt voor alle huidtypen. Ze hydrateren intens, en verzorgen de kwetsbare huid die gestresst is.

Uriage Bariéderm-Cica Daily

De Bariéderm van Uriage is een lijn met herstellende en isolerende producten. Ze zijn ideaal voor hele droge huidjes, de gevoelige huid, en zelfs de geïrriteerde huid. Last van kloven of barsten in je huid? Dan moet je de Bariéderm lijn uitproberen. Behalve hand- en lichaamsverzorging bevat de lijn nu ook gezichtsproducten. Twee ervan kreeg ik opgestuurd, en begon ik meteen te gebruiken.

Uriage Bariéderm-Cica Daily

Mijn huidige serum was op, dus ik schakelde meteen over op het Uriage Bariéderm-Cica Daily Serum. Het serum hydrateert, herstelt het evenwicht van je huid, versterkt, egaliseert en kalmeert.

Het Thermaal Water wordt gecombineerd met het prebioticum inuline, om het evenwicht van de huidbarrière te herstellen. Dankzij de flinke dosis hyaluronzuur wordt de huid intensief gehydrateerd, en zal ze er egaal gaan uitzien. De dipeptiden, ten slotte, helpen bij het versterken van de huid en tekenen van vermoeidheid tegen te gaan.

Het serum is heerlijk licht, en trekt na een paar ogenblikken in de huid. Ik hou van dit soort serums, mijn huid slorpt ze gulzig op, en na gebruik ziet mijn huid er meteen frisser uit. Ik merkte vooral het hydraterende effect. Mijn huid was een beetje uitgedroogd door de stress, en altijd het mondmasker dragen, maar dat probleem is nu verholpen. Een super fijn serum!

Uriage Bariéderm-Cica Daily Serum, € 30,90

Uriage Bariéderm-Cica Daily

Na het serum gebruikte ik de Bariéderm-Cica Daily Gel-Crème. Ook dit product hydrateert, egaliseert, kalmeert, en herstelt, en verder beschermt het de huid dankzij zuiverend koper-zink.

De Gel-Crème is ook erg licht, en trekt heel snel in. Ik hou ervan als mijn crème snel intrekt, want ’s ochtends heb ik echt geen tijd om na elk product te wachten tot het is ingetrokken. Bij deze twee producten is dat niet nodig, en kan alles snel gaan, en is mijn huid toch gehydrateerd en beschermd.

Uriage Bariéderm-Cica Daily Gel-Crème, € 19,99

Uriage Bariéderm-Cica Daily

Conclusie

Ik vind Uriage een fijn merk omdat ze altijd producten maken die goed werken, en die fijn zijn in gebruik. Op voorhand wist ik al dat ik de producten graag zou gaan gebruiken. Ze trekken snel in, en hydrateren mijn huid snel en effectief. Mijn huid kan weer stralen!

Uriage Bariéderm-Cica Daily Serum, € 30,90
Uriage Bariéderm-Cica Daily Gel-Crème, € 19,99

Gebruik jij ook al producten van Uriage?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.