Outfit: Dit jurkje was mijn kerstcadeau

Mijn vriend Nikola is heel goed in cadeautjes geven. Zo zijn we dit weekend een wandeling gaan maken met alpaca’s, want dat was mijn verjaardagscadeau. Echt een aanrader! Nikola weet op een of andere manier altijd wat ik echt leuk vind, en dat was de vorige kerstperiode niet anders. Ik had ergens in 2020 een jurkje laten zien dat ik mooi vond, en dat had hij onthouden!

Ik vond het echt heel schattig, want ik herkende het jurkje meteen, maar ik had echt niet verwacht dat hij zou onthouden dat ik het had laten zien. Zelf wist ik niet meer van welke winkel het kwam – hij ondertussen ook niet meer – maar hij had het dus ergens opgeslagen. En het was inderdaad een heel mooi jurkje. Ik had goed gekozen, haha!

Outfit: Dit jurkje was mijn kerstcadeau

Outfit: Dit jurkje was mijn kerstcadeau

Outfit: Dit jurkje was mijn kerstcadeau

Outfit: Dit jurkje was mijn kerstcadeau

Outfit: Dit jurkje was mijn kerstcadeau

Outfit: Dit jurkje was mijn kerstcadeau

Op het moment dat ik deze foto’s heb gemaakt was het te koud om buiten te shooten, dus ik doopte mijn gangetje om tot mijn fotostudio.

Ik zal beginnen met het jurkje. Het verhaal erachter is wellicht herkenbaar: ik was aan het scrollen op Facebook of Instagram, en ik kwam een advertentie tegen met een foto van dit jurkje. Nikola zat naast mij, en ik toonde hem de foto en vroeg of hij het een mooi jurkje vond en hij zei: ja, en ik zei: ik ook. En ik scrollde verder. Dat was voor Nikola blijkbaar genoeg om te zien van welke winkel het kwam, en het te onthouden tot Kerstmis. Zot, hé.

Het is een jurkje met een kleine ruitjesprint in het beige en grijs. Ik vind het leukste aan het jurkje dat het een schattig kraagje heeft. De jurk zit mooi om mijn lichaam heen, en heeft een blinde ritssluiting op de rug. Hij past echt perfect!

Ik combineerde mijn jurkje met mijn overknee laarzen van VanHaren. Die zijn, zoals je misschien al weet, van een paar jaar geleden en dus niet meer te verkrijgen in deze kleur, maar ik vond wel een heel vergelijkbaar paar van Anna Field. Ze zitten heel comfortabel en houden mijn benen warm als het nog geen echt lenteweer is. De kleur is een soort beige-taupe, dat een zachte look geeft.

Het enige dat ik er nog bij draag is mijn beige jas van mango. Die heb ik ook al een hele tijd, en het is nog steeds een favoriet. Een mooie mantel maakt je outfit echt helemaal af, en deze is zo mooi van kleur én van fit.

Jurk: Cadeautje van Nikola // Laarzen: Anna Field // Mantel: Mango

Wat vind jij van mijn kerstcadeautje?

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.