Mijn nieuwe salontafels van Unit14

Ik ben al een paar weken bezig met een update van ons interieur. Al eerder schreef ik over de nood aan die update, en hoe het komt dat het nog steeds niet is hoe ik het wil. Vandaag stel ik je de eerste verandering voor: de nieuwe salontafel!

Vorige keer had ik het over mijn zoektocht naar een nieuw tv-meubel. Ondertussen is het meubel gekozen, met dank aan jullie hulp, en dat zou aankomen in april. Ook de nieuwe eettafel is een feit, maar omdat die beschadigd aankwam moest die even opnieuw opgestuurd worden, dus dat is nog even wachten.

Maar wat er wél al aangekomen is, zijn mijn nieuwe salontafels. Mijn vorige salontafel was robuust, wit, glanzend, en heel versleten. Het heeft een aantal jaar goed dienst gedaan, maar het werd dringend tijd voor iets dat beter in het interieur zou passen. Ik had niet verwacht dat het zo veel verschil zou maken, maar het doet echt veel nu er in plaats van dat strakke, rechte model twee kleinere, elegante ronde tafeltjes staan.

Ik ben zo ontzettend blij met deze update. De ruimte lijkt veel meer open, veel frisser. Excuseer trouwens de kartonnen doos op de achtergrond van de linkse foto. Dat is Simba’s huidige lievelingsdoos.

Mijn salontafels komen van Unit14. Zij maken supermooie meubels, waaronder ovalen eettafels en deze salontafels uit keramiek. Ik hou van de marmerlook, en met deze bladen uit keramiek krijg ik wél de look van marmer, maar ze zijn onderhoudsvriendelijker én minder kwetsbaar. Je kan ze gewoon schoonmaken met water en zeep, want het keramisch blad is niet poreus waardoor vlekken er niet in kunnen dringen.

Ik koos voor de George salontafel in keramisch wit, en de Gaspar salontafel in zwart. Door de twee verschillende kleuren en hoogtes wordt er structuur gecreëerd in de ruimte, en dat maakt alles meteen interessaner.

Unit14

Het was de eerste keer dat ik kennismaakte met Unit14. De meubels worden ontworpen in Antwerpen en direct van de leverancier geleverd aan de klant. De oprichters van Unit14 zijn Sylvester en Jonas, een lasser en een meubelmaker. Dat bleek een ideale combinatie te zijn om te starten met eigen meubilair. Ga zeker eens een kijkje nemen op hun website, dat heb ik zelf al heel erg vaak gedaan. Ze maken prachtige, tijdloze en stijlvolle meubels die je interieur naar een hoger niveau tillen.

Klik hier om naar de website van Unit14 te gaan!

Zie jij deze salontafel ook in jouw interieur staan? Dan heb ik heel leuk nieuws voor je: ik mag op Instagram een witte George salontafel weggeven! Volg mij zeker op Instagram om te kunnen deelnemen zodra de giveaway online komt!

Wat vind jij van mijn nieuwe salontafels?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.