Outfit: Pink Tracksuit

Loungewear, joggingbroeken, tracksuits, ze zijn hip! En ik spring heel graag mee op de trend, want wie zit er niet graag thuis in een lekker comfy pakje? Vandaag ga ik voor een roze tracksuit, met een cropped truitje. Het is opvallend, maar ik word er wel vrolijk van!

Ik weet dat het 1 april is, en dat jullie misschien een grapje verwachten, maar nee! Door de hele situatie met corona hoeft het voor mij echt niet dit jaar, ik denk dat corona zelf al een grote grap is. Ik hou het dus serieus, haha.

Outfit: Pink Tracksuit

Outfit: Pink Tracksuit

Outfit: Pink Tracksuit

Outfit: Pink Tracksuit

Outfit: Pink Tracksuit

Outfit: Pink Tracksuit

Outfit: Pink Tracksuit

Outfit: Pink Tracksuit

Het is eens iets anders dan zwart of grijs, hé, deze roze look. Ik bestelde deze set bij mijn favoriete plek voor loungewear: Femme Luxe.

Ik weet niet goed wat ik meer kan vertellen over mijn outfit, haha. Ik denk dat de foto’s voor zich spreken.

Mijn tracksuit is van Femme Luxe, en het zit weer heel fijn. Het is van joggingstof gemaakt, dus binnenin zit een heerlijk zacht laagje. De broek is aan de strakke kant, en de trui heeft drop shoulders en een koordje onderaan waarmee je het kan vastzetten op je taille. Ik vind het wel fijn om een klein streepje vel te laten zien als ik een hele losse outfit draag. Zo ziet het er toch net een beetje vrouwelijker uit.

Ik draag nog eens mijn sneakers van Adidas, die ik onlangs bestelde bij VanHaren. Dit zijn de Grand Court Base met holografische streepjes op de zijkant. Ze maken deze fleurige outfit nog fleuriger!

Tracksuit: Femme Luxe // Sneakers: Adidas

Draag jij vaak loungewear?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.