Ik heb een nieuwe smartphone!

Mijn geliefde OnePlus 5 begon een tijdje geleden nogal vreemde geluiden te maken. Als ik mijn camera opende, begon hij zachtjes te ronken. Van mijn kat Simba zou ik daar niet meteen van schrikken. Mijn smartphone, daarentegen, mag gewoon stil zijn. Vanaf dat moment takelde hij verder af, en gisteren kwam mijn nieuwe smartphone aan. 

Ik was al eventjes aan het denken om een nieuwe smartphone te kopen. Het werd stilaan tijd voor vernieuwing, en de mijne begon lichtjes te verslijten. Het begon met het rare geluid dat hij maakte bij het openen van mijn camera-app, maar er waren meer problemen. Zo liep hij bijvoorbeeld soms vast en dat maakte hem best moeilijk om mee te werken.

Bovendien vond ik dat het wel eens tijd was om een beter camera te hebben. Hoewel de mijne zeker goed was, zijn er in de loop van de voorbije jaren ontzettend veel vernieuwingen geweest, en mijn smartphone had niet zo van die nieuwe snufjes.

Ik heb een nieuwe smartphone!

Na wat research viel mijn keuze op de Samsung Galaxy S20 Fan Edition. Die had goede specs, was niet overdreven duur (zoals een nieuwe iPhone, wow) en het allerleukste: hij is verkrijgbaar in verschillende kleurtjes. Hierboven zie je de beschikbare kleuren, en je mag eens raden voor welke kleur ik ging!

Samsung Galaxy S20 Fan Edition, €488, 00

Ik heb een nieuwe smartphone!

Uiteraard koos ik voor de kleur Cloud Lavender. Ik heb de voorbije jaren rondgelopen met een zwarte OnePlus, en dat vond ik op zich geen probleem, maar met een leuk kleurtje kan je jouw smartphone altijd gemakkelijk terugvinden als hij tussen de andere smartphones ligt. En geef toe: dit is toch superschattig!

Ik heb een nieuwe smartphone!

Ik wist op voorhand al dat ik voor een Android zou gaan. Zelf heb ik nooit een iPhone gehad, en ik weet dat dat zo wel iets is dat ergens wordt verwacht, maar ik hou van Android en werk er het liefste mee. Het enige nadeel is dat je met een niet-iPhone moeilijk leuke hoesjes kan vinden, maar hopelijk gaat dat bij deze Samsung vlotter dan bij mijn OnePlus.

Momenteel ben ik hem nog volop aan het uitproberen, maar ik breng jullie binnenkort op de hoogte van mijn ervaringen!

Samsung Galaxy S20 Fan Edition, €488, 00

Welke smartphone heb jij?

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.