Bourjois Healthy Mix Make-up

Wat als je make-up je huid mooier zou kunnen maken én verzorgen tegelijkertijd? Dat is het idee achter de Healthy Mix lijn van Bourjois. Ze bevatten vitaminen die je huid er stralend doen uitzien, en naast de Foundation is er nu ook een BB-crème, een concealer en een poeder. Ik probeerde ze allemaal uit!

Bourjois Healthy Mix Make-up

De producten uit de Healthy Mix lijn zorgen voor een gezond uitziende look, ze blijven de hele dag zitten, en ze verzorgen je huid. De formules bevattten een mix van vitamine C, die tekenen van vermoeidheid tegengaat, vitamine E voor een antioxiderende werking, en vitamine B5 die de huid verzacht. Daarnaast bevatten de formules ook hyaluronzuur waardoor hij je huid hydrateert.

Bourjois Healthy Mix Make-up

Ik begin met de BB-Cream, een ultra lichte formule die de huid egaliseert zonder dat je hem voelt zitten. Hij is verkrijgbaar in drie tinten, waarvan ik de middelste uitprobeer.

De BB-Cream voelt inderdaad zeer luchtig aan, en je voelt hem niet meer zitten zodra hij op je huid zit. Hij geeft een semi-glanzende finish, en gaat – in tegenstelling tot veel andere niet-matte foundations – niet glanzen op mijn T-zone.

Ik vind het een hele fijne foundation die een perfecte dekking heeft (niet te hoog, niet te laag) en een natuurlijk effect op mijn huid achterlaat.

Bourjois Healthy Mix BB-Cream, € 15,99

Bourjois Healthy Mix Make-up

De Bourjois Healthy Mix Foundation is medium dekkend, ietsje hoger dan de BB-Cream, dus. Hij zou een stralende finish bieden die tot wel 16 uur lang blijft zitten. Deze foundation is verkrijgbaar in 12 kleuren.

De foundation is geschikt voor elk huidtype, met name voor de droge huid.

Bij het aanbrengen voelt het alsof ik een hydraterende crème aanbreng in plaats van een foundation. Hij maakt mijn huid mooi zacht en lichtjes glanzend. Ja, hij geeft een heel mooi effect. Bovendien blijft hij ook netjes zitten, ook na een hele dag op mijn gezicht. Deze foundation is net wat dekkender dan wat ik normaal zou dragen, maar hij geeft geen maskereffect.

Bourjois Healthy Mix Foundation, € 18,10

Bourjois Healthy Mix Make-up

Onder mijn ogen gebruikte ik een likje van de concealer. De formule bevat hyaluronzuur, maar daarnaast ook reflecterende pigmenten die de glans van de huid versterken. De bolvormige poeders in de concealer zorgen voor een optische vervaging en een zacht focuseffect op de huid. Een beetje zoals een beautyfilter maar dan in een potje.

De concealer geeft een fris effect aan mijn ogen. Hij dekt mooi en trekt het licht naar mijn gezicht, en zit ook heel erg mooi op mijn huid.

Bourjois Healthy Mix Concealer, € 12,99

Bourjois Healthy Mix Make-up

Het Healthy Mix poeder zet de make-up vast en maakt de huid mat maar behoudt wel de gloed van je huid. Het klinkt misschien raar dat een matterend poeder de huid glans kan geven, maar de glans die je krijgt door de Healthy Mix is niet de vette, zweterige glans. Het lijkt eerder een gezonde glans, alsof je huid diep gehydrateerd is.

Ik gebruik het poeder om mijn T-zone te matteren, en dat lukt heel goed. Mijn huid blijft de hele dag vetvrij zonder dat je het poeder op mijn huid ziet liggen.

Bourjois Healthy Mix Poeder, € 13,99

Bourjois Healthy Mix Make-up

Hierboven zie je van links naar rechts

  • Healthy Mix BB-Cream
  • Healthy Mix Foundation
  • Healthy Mix Concealer
  • Healthy Mix Poeder

De BB-Cream is een beetje anders dan de foundation van formule, en iets minder dekkend. Toch is de dekking zeker fijn, want mijn tattoo is bijna niet zichtbaar. Dat is hetzelfde bij de foundation, en al helemaal bij de concealer.

Bourjois Healthy Mix Make-up

Op de foto hierboven draag ik alle producten. Links op de foto zie je de BB-Cream, de concealer en het poeder, en rechts heb ik de foundation op gedaan in plaats van de BB-Cream.

Mooi, hé!

Bourjois Healthy Mix Make-up

Hier ook nog een close-up van mijn huid met de producten. Zoom gerust in op de textuur om hem in detail te zien. Het lijkt alsof ik geen make-up op heb, en of mijn huid van nature er zo egaal en stralend uitziet.

Conclusie

Ik ben heel erg te spreken over de producten uit de Healthy Mix lijn van Bourjois. Ze geven een heel natuurlijk effect, maar egaliseren heel goed en doen mijn huid stralen. Kijk gerust naar de foto’s, ze spreken voor zich!

Bourjois Healthy Mix BB-Cream, € 15,99
Bourjois Healthy Mix Foundation, € 18,10
Bourjois Healthy Mix Concealer, € 12,99
Bourjois Healthy Mix Poeder, € 13,99

Heb jij de Healthy Mix producten al uitgeprobeerd?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.