Outfit: Flowery Spring

Vorige week was het een paar dagen heerlijk warm, en ik maakte van die gelegenheid meteen gebruik om mijn nieuwe jurkje aan te trekken. Ik moest snel zijn, want het mooie weer was maar van korte duur. Toch ben ik blij dat ik mijn zomergarderobe heb kunnen bovenhalen, al was het maar voor die twee of drie dagen. 

Outfit: Flower Girl

Outfit: Flower Girl

Outfit: Flower Girl

Outfit: Flower Girl

Outfit: Flower Girl

Outfit: Flower Girl

Oh, wat vond ik het heerlijk om nog eens met blote benen over straat te lopen. Zo’n zonnetje geeft toch altijd een gevoel van vrijheid, vind ik. En dat is iets dat we op dit moment zeker kunnen gebruiken. Door de halve lockdown (ik weet dat we het niet zo mogen noemen, maar ik vind dat het een lockdown is) voel ik mij nogal opgesloten, en met een streepje zon voelt dat veel minder zo.

Ik draag mijn nieuwe jurkje van Loavies. Ik koos een jurk met een kleine, rode bloemenprint. Toen ik hem online tegenkwam, was ik meteen verliefd. Het model is origineel en heel flatterend, en ik word helemaal blij van de mooie schouders. De jurk heeft een ronde hals, lange mouwen en een open rug. Een superschattig jurkje voor de lente.

Aan mijn voeten zie je de Erin muiltjes van Steve Madden. Ik heb ze een hele tijd geleden gekregen, en het is nog steeds mijn favoriete paar schoenen. Ik word gewoon altijd blij als ik ze zie staan. Helaas draag ik ze niet zo vaak omdat het weer het zelden toelaat, maar toen de zon even begon te schijnen maakte ik daar gretig gebruik van. Nog steeds vind ik ze prachtig!

Jurk: Loavies // Schoenen: Steve Madden

Heb jij ook zo genoten van die paar dagen zon?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.