Eindelijk! Een website waar je producten van The Ordinary kan combineren

De huidverzorging van The Ordinary is superpopulair. Begrijpelijk, ook, want de producten zijn ontzettend effectief én heel betaalbaar. Het enige probleem met de producten was dat je ze niet allemaal zonder meer mag combineren. En dat was voor mij een beetje de moeilijkheid: welke producten moet ik kiezen voor mijn huid, en welke producten kan ik samen gebruiken? Maar hier is de Regimen Builder van The Ordinary!

Ik heb de producten van The Ordinary al vaker gebruikt, maar eigenlijk meestal maar 1 van hun producten tegelijkertijd. Toen ik las over de “Regimen Builder” van The Ordinary, moest ik dat natuurlijk uitproberen.

Het is een simpele pagina met een vragenlijst. Het zou maar een minuut of 4 duren. Ik ben er klaar voor!

De vragen gaan voornamelijk over welke huidproblemen je liefst wil aanpakken, en wat je zelf belangrijk vindt. Ze vragen ook wat voor texturen je het fijnst vindt om te gebruiken. Ikzelf gebruik het liefst producten die licht aanvoelen op de huid.

Mijn resultaat

Eindelijk! Een website waar je producten van The Ordinary kan combineren

The Ordinary zet voor mij de producten die ik best kan gebruiken op een rijtje. Ik krijg een routine voor ’s ochtends, bestaande uit 3 producten, en eentje voor ’s avonds, met 4 producten. Hierboven zie je ook de icoontjes die je bij de producten ziet staan, die duidelijk maken hoe je ze moet gebruiken.

Ook belangrijk is de volgorde waarin je de producten gebruikt, maar zelfs dat krijg je duidelijk door via de website.

Dit is mijn ochtendroutine:

Mijn avondroutine bestaat uit dezelfde producten met ééntje meer

In totaal kost mijn volledige huidverzorgingsroutine nog geen €30. Hoe ongelooflijk is dat? Mijn huidverzorgingsroutine van het moment kost volgens mij zeker tien keer zoveel. Wat denken jullie? Zou ik de routine bestellen en uitproberen?

Wil je graag je eigen The Ordinary routine samenstellen? Ga dan naar de website!


P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

  • Noor schreef:

    Oh dat wist ik nog niet! Het is ook zo ingewikkeld allemaal: het ene mag je niet voor je andere producten op waterbase gebruiken, het andere enkel ’s avonds of ’s ochtends, …
    Net ook even de test gedaan en 2 van de 5 producten die ze voorstelden gebruikte ik al. Ik was dus al op de goede weg 😀

    xo Noor

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.