Outfit: Tornado

Mijn outfit vandaag heet Tornado, omdat ik een paar nieuwe laarsjes heb gekregen van Steve Madden die exact dezelfde naam hebben. Ik draag vandaag mijn nieuwe beige laarsjes in combinatie met een playsuit en een blazer. Zodra het stopt met hagelen, wordt die mijn nieuwe go-to outfit!

Outfit: Tornado

Outfit: Tornado

Outfit: Tornado

Outfit: Tornado

Outfit: Tornado

Outfit: Tornado

Steve Madden is ongetwijfeld mijn favoriete schoenenmerk. Ze hebben vanalles: sandalen, sneakers, laarzen, hoge hakken, en alles ziet er altijd zo leuk uit. Ik vind het ook fijn dat ze altijd wat meer gedurfde stijlen lanceren, zoals een schoen in een felle kleur, of met een speciale vorm.

Vandaag draag ik de Tornado laarsjes in het beige in een suede afwerking. Ze hebben een dikke, chunky zool en superlange veters die je rond de bovenkant kan vastmaken. Ze zitten supergoed – ik weet het: zo zien ze er ook uit – en geven een goede ondersteuning voor mijn voeten. Ik hou zo van dit soort combat boots, en de lichte beige kleur maakt deze laarsjes net wat zachter en vrouwelijker.

Ik draag een playsuit die ik al heel lang heb. Deze is van Motel Rocks, maar ik kan hem online nergens meer vinden. Gelukkig is luipaardprint iets van deze tijd, dus vind je heel veel gelijkaardige playsuits! Ik vond er eentje bij Boohoo die er comfy uitziet, én die heel betaalbaar is.

Daarboven draag ik mijn beige blazer van Boutique Fashion Queens. Ik ben zo verliefd op deze blazer. Hij zit supermooi en is fijn afgewerkt met de gouden knopen en zachte voering. Hij heeft subtiele schoudervullingen, en die zorgen ervoor dat mijn schouders er mooi recht uitzien.

Ook mijn tasje is van Steve Madden. Oranje is tegenwoordig een van mijn favoriete kleuren, en dit tasje vind ik echt ontzettend schattig. Ik kan hem niet meer terugvinden online, maar ik verzeker je: voor een leuke tas kan je zeker terecht bij Steve Madden!

Ik draag nog eens een paar oorbellen. Deze zijn van MyJewellery. Ik koos voor een paar oorringen, want daar was ik al langer naar op zoek. Deze zijn redelijk klein maar iets dikker, zodat ze zeker zichtbaar zijn.

Schoenen: Steve Madden // Playsuit: Motel Rocks (Boohoo) // Blazer: Boutique Fashion Queens // Tas: Steve Madden // Oorbellen: MyJewellery


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.