Sweed Eyelash Growth Serum

Ik wil lange, volle wimpers, en over het algemeen heb ik zeker niet te klagen. Van nature heb ik al vrij lange wimpers, en met een likje mascara ziet het er meestal wel netjes uit. Maar ze mogen van mij toch nét wat langer en voller worden, dus probeerde ik het Sweed Eyelash Growth Serum uit. Vandaag vertel ik er alles over, en toon ik je het resultaat.

Sweed Eyelash Growth Serum

Over Sweed

Sweed is een Zweeds merk dat jou wil helpen bij het vinden van de allermooiste wimpers. En of dat jouw natuurlijke wimpers zijn au naturel, met een likje mascara, of een paar full on valse wimpers, dat kan bij Sweed allemaal. Hun paradepaardje is het Eyelash Growth Serum, een serum dat je wimpers, langer, voller en glanzender maakt, en dat je zelfs kan gebruiken op je wenkbrauwen.

Behalve het serum hebben ze ook een mascara, en prachtige valse wimpers. Maar dat is voor een volgende keer!

Sweed Eyelash Growth Serum, € 65

Sweed Eyelash Growth Serum

Het Sweed Eyelash Growth Serum belooft langere, sterkere en gezondere wimpers in 4 tot 6 weken. Het serum verlengt de groeifase van elke wimper, zodat ze langer blijven doorgroeien. Je kan het serum bovendien ook gebruiken op je wenkbrauwen om ze voller te maken. In een flesje – dat er heel klein uitziet – zit genoeg om 5 maanden lang elke dag het serum aan te brengen.

Sweed Eyelash Growth Serum

Je gebruikt het serum door het elke avond aan te brengen als een vloeibare eyeliner.

De formule bevat een aantal ingrediënten die voordelig zijn voor je wimpers:

Pompoenpitextract om je wimpers te voeden en verzorgen met vetzuren die ze vol en glad maken.
Biotine (vitamine B7) helpt om de wimpers lang en vol te houden.
Panthenol (vitamine B5) gaat de wimpers helpen versterken.
Hyaluronzuur om je wimpers te voeden en te hydrateren.
Myristoyl pentapeptide-17, dat je wimpers dikker, voller en langer maakt.
Keratine helpt om de gezondheid van je wimpers te verbeteren.

Ik heb het serum ondertussen al 4 weken gebruikt.

Sweed Eyelash Growth SerumSweed Eyelash Growth Serum

Hierboven zie je links mijn wimpers (zonder mascara) voordat ik het Sweed Eyelash Growth Serum heb gebruikt, en rechts na 4 weken met het serum.

Na een paar dagen voelde ik al dat mijn wimpers er voller uitzagen. Zeker met mascara begon ik al verschil te zien. Ik bleef het serum gebruiken, en had er verder niet echt over nagedacht. Nu ik de foto’s zie, merk ik pas hoe groot het verschil is.

Op de voor-foto zien mijn wimpers er een beetje slap uitzien. Op zich zijn ze mooi gekruld, maar ze zijn dof en het lijkt of er langs de buitenkant een gat zit.

Op de na-foto vind ik dat het zelfs lijkt alsof ik een soort van wimperextensions draag, maar dat is dus niet zo. Mijn wimpers zijn voller, dikker en langer. Het gat langs de buitenkant is helemaal verdwenen.

Hieronder nog een vergelijking:

Sweed Eyelash Growth SerumSweed Eyelash Growth Serum

Ik vind dat het lijkt alsof ik meer wimpers heb, begrijp je wat ik bedoel?

Sweed Eyelash Growth Serum

Conclusie

Ik heb het Sweed Eyelash Growth Serum nu 4 weken gebruikt, en ik vind het resultaat best goed. Mijn wimpers zien er donkerder en sterker uit, en zelfs dikker en het lijkt alsof ik er een paar wimpers bij heb gekregen. Ze zijn fluffy, lang en volumineus.

En het leukste nieuws: ik heb nog 4 maanden over van mijn serum. Ik blijf het dus lustig verder gebruiken, en hou je op de hoogte als er nog veranderingen zijn!

Sweed Eyelash Growth Serum, € 65

Heb jij al eens een wimperserum gebruikt?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.