Outfit: Touch of Lavender

Toen het twee weken geleden 25 graden en zonnig was, ben ik al volop begonnen met mijn kledingkast klaar te maken voor de lente. Plots viel dan weer de sneeuw met bakken uit de lucht en nu is het weer bewolkt en regenachtig. Ik heb besloten mij daar niks meer van aan te trekken, dus vandaag draag ik een lente-outfit. Ik spaar hem wel voor de eerste zonnige dag.

Outfit: Touch of Lavender

Outfit: Touch of Lavender

Outfit: Touch of Lavender

Outfit: Touch of Lavender

Outfit: Touch of Lavender

Outfit: Touch of Lavender

Outfit: Touch of Lavender

Ik draag een outfit die ik twee weken geleden (ja, toen het zo warm was) kocht in een lokale winkel in de Paalstraat in Schoten, Nous Deux. Toen ik de dag ervoor met mijn vriend Nikola langs de etalage liep, zag hij een jurkje dat hij mooi vond, en hij grapte dat ik het moest kopen. De dag erna heb ik flink naar hem geluisterd en ben ik binnengestapt.

Ik draag een jurk van Terra Di Siena met een elegante watervalhals. De stof is mooi satijngeweven, en ik koos voor de beige variant. Deze jurk was ook in allemaal andere kleurtjes te verkrijgen, maar deze kleur vond ik het meest bij mij passen. Hij heeft dunne bandjes en komt tot net boven mijn knie. Een ideale jurk voor een warme zomeravond.

Ook mijn gilet is van diezelfde winkel. Het is een gebreide vest in een vrolijke lila kleur, die heel relaxed valt en een beetje warmte biedt. Ik weet niet waarom, maar ik word zo blij van deze kleur!

Mijn sandalen, je raadt het al, zijn ook van Nous Deux. Ze brengen het lila thema terug en zorgen voor een klein beetje kleur bij de neutrale jurk. De sandalen zitten heel comfortabel, en ook deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Ik koos nog eens mijn tasje van Steve Madden. Dit tasje is super glamoureus, met de zilveren afwerking en de steentjes vooraan. Het is de Bwonders Silver, en komt uit de kerstcollectie van vorig jaar.

Om mijn pols draag ik een horloge van Danish Design, wat had je anders verwacht? Ik draag hun horloges heel graag en voel me er altijd superstijlvol door. Hier zie je de Akilia Two-Tone Mesh in medium, een horloge met zilver én goud.

Jurk: Terra Di Siena via Nous Deux // Gilet: Nous Deux // Sandalen: Nous Deux // Tasje: Steve Madden // Horloge: Danish Design

Ben jij ook al helemaal klaar voor lenteoutfits?

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.