Shoppen op afspraak? Gebruik deze tool om je klanten te laten reserveren!

Nu we zijn aangewezen op winkelen op afspraak, en dat zal waarschijnlijk nog even duren, moeten we als winkeliers op zoek gaan naar gemakkelijke manieren voor onze klanten om hun afspraak vast te leggen. Met Plannen.nl wordt dat gemakkelijk voor de handelaar én voor de klant. Ik vertel je er vandaag alles over.

Veel winkeliers hebben geen aangepaste website, en al zeker geen ingewikkelde tools om afspraken mee in te plannen. Dat is voor veel klanten een drempel: tegenwoordig zijn klanten het gewoon om met een paar klikken online hun afspraak te boeken, en als ze je moeten opbellen, haken ze vaak al af. Daarnaast durven veel klanten ook niet zonder afspraak naar de winkel te komen om ter plaatse een afspraak te maken, want dan hebben ze de kans dat ze er niet terecht kunnen en weer naar huis moeten.

De oplossing is om je klanten toch aan te bieden om online afspraken in te plannen. Dat kan heel gemakkelijk via Plannen.nl. Je maakt een account aan op hun website, vult alle gegevens in, en je kan aan de slag. Dan kan je ervoor kiezen om de tool te koppelen aan je website, of je gebruikt gewoon je persoonlijke link om aan je klanten te geven zodat ze kunnen inplannen.

Bij Plannen.nl vind je een agenda die jij zelf kan aanpassen met momenten waarop klanten afspraken kunnen maken, en die je gemakkelijk kan raadplegen en zelfs kan koppelen met je Google of Apple agenda.

Je kan bovendien je afspraken ook goed gaan opvolgen door de klant een SMS te laten sturen een aantal uur vooraf aan zijn of haar afspraak. Handig!

Ook voor het afhalen van bestellingen kan je je klanten aanbieden om een afspraak te maken. Dat is niet alleen handig voor jouw klanten, maar ook voor jezelf. Zo weet je exact wanneer elke bestelling moet klaarstaan.

Uiteraard kan je ook altijd je afspraakhistorie bekijken. Ik heb het gevoel dat de Belgische maatregel eerder gericht is op het registreren van klanten die de winkel bezoeken, omdat je hier ook ter plaatse een afspraak kan maken voor het moment zelf. Op deze manier heb je een mooi overzicht van wie er wanneer is langsgekomen in jouw winkel.

Met mijn code “silke” krijg je nu de eerste maand premium helemaal gratis!

Probeer het nu gratis op de website van Plannen.nl!

Ben jij al gaan shoppen op afspraak?


P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.