Pixi Rose Bodytreats

Met de Pixi Rose Bodytreats reinig, exfolieer én hydrateer je je huid. Ze zijn perfect op elkaar afgestemd, zodat je huid na gebruik straalt als nooit tevoren. Ik kreeg de drie Bodytreats opgestuurd, en ik heb ze uiteraard uitgeprobeerd. Vandaag vertel ik je alles over de Pixi Rose Bodytreats.

Pixi Rose Bodytreats

Ze zien er weer super schattig uit, de Pixi Rose Bodytreats. Exact zoals we van Pixi gewend zijn, zijn de producten gehuld in pastelroze en -groene verpakkingen. Ik word altijd vrolijk van de verpakkingen van Pixi, en ook deze Bodytreats zijn een pareltje om in je badkamer te zetten!

De Pixi Rose Bodytreats lijn bestaat uit drie producten om je huid zijdezacht te maken.

Pixi Rose Bodytreats Rose Bodyy Cleanser€ 16,95
Pixi Rose Bodytreats Rose Body Polish, € 27,45
Pixi Rose Bodytreats Rose Body Balm, € 19,95

Pixi Rose Bodytreats

Ik begin met een heerlijke douche, dankzij de Pixi Rose Body Cleanser. Het is een voedende douchegel die je huid reinigt zonder haar uit te drogen. In plaats daarvan hydrateert de formule je huid, dankzij de rozenbloemolie die hydrateert en herstelt, en de rozenbottelolie die verzacht en verzorgt.

Pixi Rose Bodytreats

Na het wassen gebruik ik de Rose Body Polish om mijn huid te exfoliëren. Het is een suikerscrub met een fijne korrel. Ik zou nooit een scrub met korrel op mijn gezicht gebruiken, maar voor mijn lichaam vind ik het wel eens fijn om goed te scrubben. Ik ga wel niet te hard schrobben, maar masseer mijn huid zacht met de Body Polish. Behalve de korrels bevat de formule ook melkzuur, dat verder gaat exfoliëren, en fruitextracten die ook exfoliëren én de huid gaan verhelderen.

Pixi Rose Bodytreats

Na het douchen verwen ik mijn huid met de Rose Body Balm. Het is een verzachtende crème met een heerlijk lichte textuur die snel intrekt maar toch diep hydrateert. Hij bevat rozenbloem en rozenbottelolie, net als de Body Cleanser, en hij ruikt subtiel en elegant.

Pixi Rose Bodytreats

Conclusie

Mijn huid ziet er stralend en glad uit, na mijn routine met de Pixi Rose Bodytreats. Ze zien er superschattig uit, ze ruiken lekker maar niet overweldigend, en ze voeden mijn huid intens zonder vet aan te voelen. Mijn huid is klaar voor de lente!

Pixi Rose Bodytreats Rose Bodyy Cleanser€ 16,95
Pixi Rose Bodytreats Rose Body Polish, € 27,45
Pixi Rose Bodytreats Rose Body Balm, € 19,95

Heb jij de Pixi Bodytreats al geprobeerd?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.