Outfit: My New Coat

Waar blijft de lente? Ik zit hier ongeduldig te wachten om mijn rokjes en jurkjes aan te doen, maar omdat ik het gevoel heb dat de lente nog niet helemaal klaar is om van start te gaan, koos ik voor een outfit die heel gepast is voor het huidige weer. 

De ideale outfit voor wisselvallig tussenweer? Laagjes. Ik draag daarom een outfit met een jeans en een blouse, met een stijlvolle jas die ik kan aan- en uitdoen, naargelang het weer.

Outfit: My New Coat

Outfit: My New Coat

Outfit: My New Coat

Outfit: My New Coat

Outfit: My New Coat

Outfit: My New Coat

Outfit: My New Coat

Ik mocht een outfit uitkiezen bij La Redoute, en uiteraard deed ik dat met plezier. Je vindt er allerlei mooie merken, en behalve kleding ook meubels en decoratie enzo! Ik zit regelmatig rond te kijken en items te wishlisten, en uiteindelijk maakte ik een keuze.

Ik draag een mantel van La Redoute die een beetje oversized is. Al lang was ik op zoek naar een bruine jas, want die zou heel goed passen bij de rest van mijn kleerkast. Deze mantel was hélemaal wat ik zocht. Hij heeft een dubbele knoopsluiting (dat vind ik altijd een pluspunt) en hij voelt lekker zwaar aan omdat hij een groot aandeel aan wol bevat. Lekker warm én stijlvol. Zo moet het!

Nog iets waar ik heel lang naar op zoek was: een rechte jeans. Je hebt geen idee hoe lang ik heb zitten zoeken naar het perfecte model, en toen vond ik hem. Deze jeans is van Levi’s (hoe kon het ook anders) en ik koos voor de kleur Tango Gossip. Ik weet het nu al: dit wordt een favoriete basic!

Om de outfit casual te houden, koos ik voor een witte blouse. Deze is van Mango en valt heel soepel. Een witte blouse met een blauwe jeans, dat is echt een klassieke look die altijd gepast is!

Ik twijfelde heel erg tussen een paar witte sneakers of mijn hakken. Uiteindelijk vond ik deze pumps van Steve Madden het allerbeste bij de outfit passen. Sneakers hadden zeker ook gekund, dan was het iets sportiever geworden, maar dat is zo gewoontjes. Deze beige laarsjes zijn net wat specialer!

Mantel: La Redoute // Jeans: Levi’s // Blouse: Mango // Schoenen: Steve Madden

Wat vind jij van mijn outfit?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.