Interieur-update: mijn nieuw tv-meubel

Vorig weekend hebben we hem in elkaar gezet, het nieuwe tv-meubel. Ik ben er zo blij mee! Het ziet er plots helemaal anders uit, en veel gezelliger. Eerst stond er een witte kast, die eigenlijk niets toevoegde, maar nu steelt het tv-meubel de show. I’m happy!

Interieur-update: mijn nieuw tv-meubel

Aanschouw het prachtige tv-meubel dat Nikola en ik dit weekend in elkaar hebben gezet. Ik moet toegeven: we hebben er een beetje op gevloekt want meubels in elkaar steken is niet meteen onze sterkste kant. Maar wat ben ik blij met het resultaat! Onze woonkamer ziet er plots zoveel leuker uit, het tv-meubel doet alles zo goed bij elkaar passen.

Interieur-update: mijn nieuw tv-meubel

Ondertussen is er al heel wat veranderd in ons interieur. We zijn nog niet helemaal waar ik wil zijn (helemaal niet, zelfs) maar we zijn wel op de goede weg. Onze salontafel is weg en de twee mooie tafeltjes van Unit14 zijn in de plaats gekomen, we hebben onze witte eettafel vervangen door ééntje in donker hout met zwarte metalen poten, dus het is al heel anders dan toen ik hier kwam wonen.

Interieur-update: mijn nieuw tv-meubel

Ik ben echt heel blij met onze keuze. Al sinds we hier wonen zit ik te zagen over het feit dat er geen houten vloer is, maar met de nieuwe meubels vind ik dat niet eens erg meer.

Het meubel is van Home24, en zag je al terug in mijn lijstje toen ik nog aan het kiezen was tussen verschillende tv-meubels. Uiteindelijk is de keuze gevallen op het duurste meubel, maar hij is zijn prijs zeker waard!

Klik hieronder om naar het tv-meubel te gaan bij Home24.

Payara tv-meubel

 Wat vind jij van het resultaat?

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.