Outfit: Simpele zomerjurk

Ik draag vandaag een simpele zomerjurk, nu ja, ik droeg die eigenlijk even geleden toen het superwarm was. De jurk is simpel omdat ze gemakkelijk is om te maken. Hij is namelijk handgemaakt bij Stoffe & Koffe. Ik toon je vandaag mijn jurk, en binnenkort kan je een gelijkaardig model leren maken bij Stoffe & Koffe!

Outfit: Simpele zomerjurk

Outfit: Simpele zomerjurk

Outfit: Simpele zomerjurk

Outfit: Simpele zomerjurk

Outfit: Simpele zomerjurk

Outfit: Simpele zomerjurk

Mijn outfit is niet zo ingewikkeld, want ik draag een jurk en mijn favoriete paar sandalen.

Ik heb uiteraard wel wat te vertellen over de jurk die ik draag. Hij is helemaal handgemaakt bij Stoffe & Koffe (dat is de stoffenwinkel waarvan ik mede-eigenaar ben) met stof die je bij ons kan kopen. De stof is een prachtige viscose met een stijlvolle print. Ik hou zo van deze kleur, het is zo flatterend en héél geschikt voor de lente. Oké, mooi weer, kom maar want ik ben klaar voor jou!

Ik ben trouwens druk bezig met het creëren van een online workshop waarin je zelf kan leren om een soortgelijke zomerjurk te maken. Hou zeker onze website in de gaten als je binnenkort graag wil meedoen. We kunnen niet wachten om de groepslessen weer te starten, maar tot dat moment moeten we andere manieren vinden om de naaicursus aan te bieden.

Mijn sandalen heb ik nog lang niet genoeg kunnen dragen. Ze zijn van Wonders, en ze zitten ongelooflijk goed. Deze sandalen zijn niet alleen supermooi, en passen bij elke outfit, maar ik zwéér het: ze zitten beter dan sneakers. Ik kan niet wachten om ze de hele lente en zomer te dragen.

Jurk (of de stof ervoor): Stoffe & Koffe // Sandalen: Wonders


P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.