Deze beauty-favorieten bestel je bij Boohoo

Ik heb niet echt één vaste plaats waar ik terecht kan voor mijn beautyproducten. Ik shop ze zowel in fysieke winkels als online, en ik ga voor budgetproof producten én high-end en luxeproducten tegelijkertijd. Vandaag zet ik mijn beautyfavorieten op een rijtje die je bij Boohoo kan bestellen! 

Deze beauty-favorieten bestel je bij Boohoo

De Sunkissed Vegan Self Tan Mousse

Het is al lang geen geheim meer dat ik hou van zelfbruiner. Het allerliefste gebruik ik een mousse, zoals deze van Sunkissed. Deze zelfbruiner bestaat in vier verschillende varianten: medium, dark, ultra dark en de Express 1-hour tan versie. Ik kies zelf voor de Dark of de Ultra Dark versie, want ik hou wel van een intens kleurtje.

Sunkissed Vegan Self Tan Mousse, €10

Real Techniques Everyday Essentials Kit

Real Techniques Everyday Essentials Kit

Ik hou van de kwasten van Real Techniques. Ze zijn zo goed van kwaliteit, en de prijs is altijd vrij betaalbaar. Ik gebruik zelf al jaren de kwasten van Real Techniques, en als iemand aan mij vraagt welke kwasten ik zou aanraden, dan zou het deze set wel zijn.

In de set zit een grote, fluffy kwast voor poeder en bronzer, een kleinere fluffy kwast voor highlighter en om te contouren, een fluffy oogkwast, en een kleinere kwast met haartjes die dichter bij elkaar staan voor foundation en concealer.

Real Techniques Everyday Essentials Kit, € 35

Deze beauty-favorieten bestel je bij Boohoo

Mane ’n Tail Shampoo en Conditioner

Een supergrote hype om je haar langer en sneller te doen groeien is al heel lang de shampoo en conditioner van Mane ’n Tail. Eigenlijk zijn het producten voor de manen en de staart van paarden, maar al snel werd ontdekt dat ze ook voor mensenhaar veel voordelen bieden. Ik heb ze zelf heel lang gebruikt, en jep: ze zijn écht supergoed.

Mane ’n Tail Shampoo, € 14

Miss Patisserie Dusk Rose Bath Slab

Miss Patisserie Dusk Rose Bath Slab

Als je de gelukkige eigenaar bent van een bad, dan moét je de producten van Miss Patisserie proberen. Ze zien eruit om op te eten (niet doen!) in superschattige pastelkleurtjes. Deze Bath Slab, bijvoorbeeld, vult jouw bad met rozenblaadjes en doet je badwater lichtjes bruisen terwijl je huid verzorgd wordt.

Miss Patisserie Dusk Rose Bath Slab, € 11

Bondi Sands Back Applicator

Bondi Sands Back Applicator

Nog eentje voor de zelfbruiner-liefhebbers. Ken je dat witte vak op je rug dat je niet bruin krijgt omdat je het gewoon niet zelf kan aanraken? Ik ken het maar al te goed. Als mijn vriend niet in de buurt is, geef ik het na een paar keer proberen (en mijn arm bijna uit de om krijgen) al snel op. Maar met deze Back Applicator van Bondi Sands is dat probleem nu verleden tijd. Klap hem open, breng wat zelfbruiner aan op de applicator, en smeer je rug volledig in.

Bondi Sands Back Applicator, € 13

Welke beautyfavorieten mag ik zeker niet overslaan bij Boohoo?

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.