Outfit: OutFITT

Sporten. Het is niet echt mijn ding, maar ik merk wel altijd dat als ik een beetje beweeg dat ik mij al heel snel beter in mijn vel voel. Daarom probeer ik om regelmatig iets te doen van sport, of het nu in mijn woonkamer is of een fietstocht maken, en met een comfy outfit die ook nog eens mooi is, wordt dat meteen een stuk fijner!

Onlangs lanceerde FITTwear een nieuwe collectie, en uiteraard was ik er als de kippen bij. Mijn vorige outfit van FITTwear was al een grote favoriet, want hij zat superfijn én hij was ontzettend flatterend. De nieuwe collectie bestaat uit een aantal kleurrijke sets, waarvan ik een blauwe uitkoos.

Outfit: OutFITT

Outfit: OutFITT

Outfit: OutFITT

Outfit: OutFITT

Outfit: OutFITT

Outfit: OutFITT

Ik draag vandaag de Rib set. Het is een set die helemaal geribbeld is, waardoor hij er niet enkel stijlvol uitziet, maar de textuur van de stof verdoezelt putjes en bultjes die je eventueel ergens hebt. De stof is heel stevig, maar voelt comfortabel aan.

De top is een crop top met overslageffect vooraan. Hij geeft voldoende dekking dat ik mij zelfzeker kan voelen, en dat er niets verschuift tijdens mijn bewegingen. Achteraan heeft hij een speels gekruist effect.

De legging heeft een hele hoge taille – en dat vind ik altijd een plus, want ik heb liever niet teveel blote buik als ik sport. Ergens zit hij heel stevig en houdt hij mijn lichaam goed vast, maar anderzijds rekt hij wel goed mee zodat ik heel goed kan bewegen zonder dat ik mij beperkt voel.

Het grote voordeel aan deze set is dat hij, ondanks dat de kleur van de set vrij licht is, niet doorschijnend of al te verhullend is is. De stof is vrij dik, waardoor hij niet begint door te schijnen als je squat, en hij tekent ook niet af op je knieën. Mijn benen zien er perfect glad uit!

Deze set is ook verkrijgbaar in zalmroze en lichtgrijs!

Top: FITTwear // Legging: FITTwear

Wat vind jij van deze sportset?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.