3 x Max Factor Crème Puff Blush

Dinsdagochtend volgde ik een masterclass van Max Factor, en dat was super interessant. Tijdens die masterclass gebruikten we een aantal van hun producten, waaronder de Crème Puff Blush. Vandaag toon ik je drie verschillende kleuren van deze geliefde blush.

3 x Max Factor Crème Puff Blush

De Max Factor Crème Puff Blush is een favoriet van velen. Max Factor is een budget merk, dat toch een zekere luxe uitstraalt. De verpakkingen zien er net wat stijlvoller en tijdlozer uit dan andere budgetproducten, en ook deze Crème Puff Blushes zien er uit om door een ringetje te halen.

De Max Factor Crème Puff Blush is verkrijgbaar in zes kleuren, waarvan ik er vandaag drie bespreek.

Max Factor Crème Puff Blush, € 14,27

Max Factor Crème Puff Blush

De Max Factor Crème Puff Blushes zijn gebakken poeders die een mengeling van tinten bevatten waardoor ze een natuurlijk effect geven. Ik hou van dit soort “baked” formules. Ze gaan altijd heel lang mee, en smelten mooi samen met mijn huid.

Het poeder is extreem fijn, en de kleur is gemakkelijk op te bouwen. Of je nu op zoek bent naar een subtiele roze gloed of een opvallende glow over je teint, de Max Factor Crème Puff Blush is echt zo’n allrounder.

De blushes hebben een glanzende finish.

Hierboven zie je de volgende kleuren:

05 – Lovely Pink, een lichte, koelroze tint
15 – Seductive Pink, een koele, medium roze tint
25 – Alluring Rose, een mengeling tussen roze en terracotta poeder

Max Factor Crème Puff Blush

Hierboven heb ik de drie blushes op mijn arm aangebracht. Van links naar rechts zie je

05 – Lovely Pink
15 – Seductive Pink
25 – Alluring Rose

Lovely Pink

Voor mij is hij misschien een beetje te licht, maar ik kan me voorstellen dat dit de ideale blush is voor hele lichte huidjes. Het poeder is ultrafijn, en geeft een zachte kleur.

Seductive Pink

Een bloemblaadjes-roze kleur die ik heel graag draag. Hij voegt een dosis kleur toe aan je wangen op een natuurlijke manier. De formule bevat een neutraal tot warme glans.

Alluring Rose

Voor een meer zongekuste look kies je voor de kleur Alluring Rose. Hij is bruin-roze en heel flatterend om een gebruinde look te creëren op een natuurlijke manier.

3 x Max Factor Crème Puff Blush

Conclusie

Ik hou al langer van de Crème Puff Blushes van Max Factor. De poeders zijn heel erg fijn, waardoor je ze bijna niet ziet liggen op je huid. Het lijkt alsof je van binnenuit straalt. Mijn favoriete everyday blush is Seductive Pink!

Max Factor Crème Puff Blush, € 14,27

Hou jij van het merk Max Factor?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.