Bang voor zelfbruiner? Deze producten geven je toch een zomerse gloed!

Als ik iets post over zelfbruiner, krijg ik bijna altijd vragen van mensen die er nog een beetje bang voor zijn. Ik begrijp het: je weet niet goed hoe je moet beginnen, en je wilt koste wat het kost vlekken en oranje huid vermijden. Voor de zelfbruiner-beginners zet ik vandaag een aantal producten op een rijtje die je toch een zomerse gloed kunnen geven!

Zelf gebruik ik het liefst de allerdonkerste zelfbruiner, en daarbij kies ik meestal voor een getinte mousse. Die breng ik aan met een zelfbruinerhandschoen, om oranje handen te vermijden. Omdat de mousse getint is, zie je het ook meteen als je een vlek hebt gecreëerd op je huid, en kan je het snel corrigeren. Ik laat het een paar uur, of een nacht, inwerken, en spoel het af.

Toch begrijp ik volledig dat zo’n intense zelfbruiner nogal heftig kan zijn voor sommigen. Misschien heb je nog geen ervaring met zelfbruiner, en weet je niet goed waar je moet beginnen, of misschien heb je niet wél ervaring, maar is dat niet de goede: heb je een trauma aan gevlekte benen, of een oranje gloed over je hele lichaam? Met deze producten krijg je een zomerse gloed zonder risico!

 

 

1. Tan-Luxe Sleep Oil Rejuvenating Miracle Tanning Oil

Ik begin met een product dat je niet enkel een bruine gloed zal geven, maar dat ook je huid verzorgt tijdens je slaap. Breng een paar druppels van de Tan-Luxe Sleep Oil Rejuvenating Miracle Tanning Oil aan op je gezicht en ga slapen. Na één nacht word je wakker met een gehydrateerde huid, en na een paar keer gebruiken zal een zomerse gloed ontstaan op je huid.

2. Lancaster Sun 365 Gradual Self Tanning Serum Face

Ik hou zo van het merk Lancaster. Ze hebben zonnebescherming die je huid ook intens verzorgt, en deze Gradual Self Tanning Serum is een topper. Kies zelf hoe intens je de kleur wilt door hem 1 keer per week aan te brengen, of elke dag. Een ideaal product als je zelf exact wilt kiezen hoe bruin je eruit wil zien.

3. Dior Self-Tanning Jelly Gradual Sublime Glow Face

Nood aan een beetje luxe? Ga dan voor deze Self-Tanning Jelly van Dior. Hij zal je huid verzorgen én creëert een ontzettend natuurlijke kleur, alsof je huid werd gekust door de zon. Als je toch een intensere kleur zou willen, kan je hem na 3 uur nog eens aanbrengen en zo de kleur opbouwen.

4. Clinique Self Sun Body Tinted Lotion

Deze lotion van Clinique heeft als grote voordeel dat hij getint is. Je brengt hem dus aan alsof je een egaal laagje foundation aanbrengt, en zo kan je dus perfect zien of je geen vlekken hebt gemaakt. Na een paar uur is de tint ontwikkelt, en kan je hem weer afspoelen. Gemakkelijk, en met een natuurlijk resultaat!

5. Biotherm Aqua-Gelée Autobronzante

Met deze gel-crème kan niet enkel een subtiele warme gloed krijgen, maar je hydrateert ook meteen je huid. De Biotherm Aqua-Gelée Autobronzante is een licht serum voor je gezicht, dat na een paar keer gebruiken een tintje aan je huid geeft. Hij is zelfs geschikt voor de lichtste huidjes met sproetjes!

6. Lancaster Sun 365 Instant Self Tanning Jelly

Dit product is een getinte gel die je huid een instant kleurtje geeft, met subtiele lichtreflecterende deeltjes die je huid een échte zonnegloed geven. Masseer in je huid, en was na gebruik je handen. De kleur zal zich de komende uren ontwikkelen, en je een egale, natuurlijke gloed geven!

Gebruik jij soms zelfbruiner?

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.