Outfit: De lente is er!

Het is officieel lente, en hoewel het nog niet echt heel warm is, ben ik wel al helemaal in de lentestemming! Vandaag draag ik een jurkje uit de nieuwe collectie van Protest. Het is een wit jurkje, dat mij écht aan de lente doet denken.

Oh, wat is de nieuwe collectie van Protest weer een pareltje! Ze hebben allerlei nieuwe jurkjes, rokjes, shorts en tunieken in die typische surf-zomer-achtige stijl die meteen een glimlach op je gezicht tovert. Ik hou van hun looks, die doen denken aan een zomer aan het strand, of de stijlvolle wintersport-outfits, waarmee je er zelfs fabulous uitziet op de piste!

Outfit: De lente is er!

Outfit: De lente is er!

Outfit: De lente is er!

Outfit: De lente is er!

Outfit: De lente is er!

Ik koos voor dit superschattige jurkje. Als het wat warmer wordt, vind ik het heel leuk om witte kleding te dragen (eigenlijk doe ik dat het hele jaar door). Het heeft iets fris en speels, en dit jurkje is echt superschattig.

Er zijn zo van die outfits die je een bepaald gevoel geven, en deze jurk geeft mij een gevoel van vrijheid. Het is moeilijk om uit te leggen, maar misschien begrijp je wel wat ik bedoel.

De jurk is van een hele mooie viscose-crêpe, en is gevoerd zodat hij niet doorschijnt. Bovenaan is de jurk afgewerkt met broderie en kant voor een vrouwelijke touch. Viscose is trouwens een fantastische stof om te dragen in de lente en de zomer. Het is een natuurlijke vezel, dus het is heel zacht voor je huid, en zorgt ervoor dat je niet snel gaat zweten. Als mede-eigenaar van een stoffenwinkel vind ik de stofkeuze van een kledingstuk echt wel belangrijk!

Ik combineerde mijn jurk met mijn favoriete sandalen van Wonders. Als de zon begint te schijnen word ik alleen al blij van het idee dat ik deze sandalen weer kan aantrekken. Ze zijn zo ongelooflijk comfortabel (ja, comfortabeler dan sneakers) en ze passen bij elke outfit. Als je Wonders nog niet kent, raad ik je zeker aan om ze eens op te zoeken. Ze hebben heel veel mooie modellen, en ze zitten allemaal extreem comfortabel.

Op mijn neus staat sinds lang nog eens een zonnebril. Dit oversized model is er eentje van Chimi Eyewear. Ik vind hem fantastisch! Hij geeft echt zo’n early 2000s superster-look.

Jurk: Protest // Sandalen: Wonders // Zonnebril: Chimi


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.