Outfit: Snake Pants

Ik draag vandaag een broek van slangenleer. Geen echt slangenleer, thank God, maar ik moet toegeven: het ziet er wel echt heel slangerig uit! Rond mijn benen zit dus een slangenbroekje, en daarboven draag ik een simpel wit truitje.

Outfit: Snake Pants
Outfit: Snake Pants
Outfit: Snake Pants
Outfit: Snake Pants

Ik vind dat ik er heel stoer uitzie, zo voor de graffitimuur, haha! Ik hou wel van graffiti, op voorwaarde dat het iets moois is, want het is een vorm van kunst die best ondergewaardeerd is. Het geeft altijd iets urban en underground.

Mijn outfit is ook heel stoer, amai! Ik draag een broek met slangenprint van Loavies, maar hij glanst ook én heeft een slang-achtig textuurtje. Als je aan de broek voelt, lijkt het echt alsof je aan een slangenvel voelt. Maar ik kan je verzekeren: slangen zijn hier niet aan te pas gekomen. De broek is gemaakt van PU die bestaat uit polyester en een beetje elastaan. Aan de binnenkant is hij lekker zacht, en onderaan loopt hij een beetje uit met een split aan de binnenkant van de pijpen.

Ik combineerde de broek met een simpel wit truitje van Bershka. Ik kocht hem eens toen ik nog in Antwerpen woonde. Ik draag tegenwoordig niet heel vaak strakkere tops (ook omdat het zo koud is geweest) maar ik weet dat mijn vriend dat mooi vindt, dus ik luister braaf naar hem en ik vind het eigenlijk ook wel mooi staan.

Ik draag mijn sneakers van Fila. De grote reden is dat die gewoon keigoed zitten, maar ik vind ze ook wel heel leuk staan bij de broek.

Om mijn nek hangt een kettinkje dat ik al héél lang heb. Ik heb geen idee meer van waar ik het heb, maar het was een winkel op de Meir in Antwerpen, haha!

Broek: Loavies // Top: Bershka // Sneakers: Fila // Ketting: Geen idee!

Wat vind jij van mijn slangenbroek? Zou het iets voor jou zijn?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.