Sebastian Professional No.Breaker: 99% minder haarbreuk

Ik hou van mijn haar, en ik verzorg het dan ook zo goed als ik kan. Toen de Sebastian Professional No.Breaker op mijn deurmat viel, was ik dus meteen geïnteresseerd. Het is een leave-in spray die je haar glad maakt, en die voor 99% minder haarbreuk zorgt. Oké, dat kan ik gebruiken! Vandaag vertel ik je er alles over.

Sebastian Professional No.Breaker

Zelf kende ik het merk Sebastian Professional al een héél klein beetje, want ik probeerde ooit de Dark Oil van het merk uit. Dat is al heel lang geleden (van in 2016) maar ik herinner me nog dat ik het een superfijn product vond.

Als je Sebastian Professional nog niet kent: het is een merk met hoogwaardige professionele producten en innovatieve formules. Hun producten worden gebruikt in haarsalons, maar je kan ze dus ook thuis gebruiken.

Sebastian Professional No.Breaker

Zoals ik al zei is de Sebastian Professional No.Breaker een leave-in product. Je verstuift het op handdoekdroog haar en spoelt het niet uit. Het product belooft het haar te herstellen, versterken en verzachten, maar ook om het natuurlijke volume en body van het haar te behouden.

Je krijgt dus het beste van twee werelden: je haar wordt instant glad voor een makkelijke styling, en het wordt tegelijkertijd ook versterkt.

In de formule zitten appelzuur en stylingpolymeren, waardoor hij diep in de haarscubbenlaag binnendringt en schade herstelt van styling en chemische behandelingen. De formule bestaat uit 87% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong en is vrij van ingrediënten van dierlijke oorsprong.

Sebastian Professional No.Breaker

Mijn ervaring

Als eerste wil ik zeggen dat de spray lekker ruikt. Dat vind ik best belangrijk want ik hou ervan als mijn haar lekker ruikt! Na het eerste gebruik voelde mijn haar glad, en kon ik het gemakkelijker uitkammen. Ik heb het ondertussen een paar keer gebruikt, ongeveer 1 of 2 keer per week, en mijn haar voelt echt goed aan. Over het algemeen is mijn haar best sterk, maar het knoopt ongelooflijk hard. Na een paar keer de Sebastian Professional No.Breaker op mijn haar te verstuiven voelt het alsof ik mijn haar gemakkelijker kan kammen, en dat is volgens mij hét teken dat het minder beschadigd is.

Conclusie

Is jouw haar beschadigd? Probeer dan zeker eens de Sebastian Professional No.Breaker. Hij is niet supergoedkoop, maar zeker ook niet overdreven duur, en al helemaal niet voor wat hij kan doen voor je haar. Als iemand met beschadigd haar kan ik zeggen dat hij je haar echt wel sterker maakt (en hij ruikt lekker, hihi).

Sebastian Professional No.Breaker, € 35,99

Heb jij last van beschadigd haar?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.