Outfit: Nieuwe laarsjes én tasje!

Vandaag draag ik een paar supermooie nieuwe laarsjes én een nieuw tasje. Mijn outfit vandaag is er eentje die ik naar mijn werk zou dragen: casual, maar stijlvol! 

Outfit: Nieuwe laarsjes én tasje!

Outfit: Nieuwe laarsjes én tasje!

Outfit: Nieuwe laarsjes én tasje!

Outfit: Nieuwe laarsjes én tasje!

Outfit: Nieuwe laarsjes én tasje!

Outfit: Nieuwe laarsjes én tasje!

Outfit: Nieuwe laarsjes én tasje!

Ik begin met mijn laarsjes. Het paar dat ik koos is er eentje in een prachtige cognac-kleur. Ze zijn ontzettend mooi, maar daarnaast is de kwaliteit ook fantastisch. Vooraan hebben de laarsjes een rits, en dat maakt ze nét wat anders dan andere laarsjes. Ze hebben een vrij hoge hak, maar toch zitten ze heel comfortabel.

De kwaliteit van de laarsjes is zeker goed, maar toen ik de laarsjes aan kreeg was er helaas een beschadiging aan de zool. Ik moest dan ook even langs de schoenmaker voor een reparatie, en een week later liep ik weer rond op mijn nieuwe laarsjes!

Ik mocht ook een tas kiezen, en mijn oog viel op dit taupekleurig schoudertasje. Het model is vrij simpel, met een ruitenpatroon in de vorm van stiksels op de flap, en in de hoeken zitten kleine studs. Opnieuw een vrij neutrale keuze, maar dankzij de stiksels nét wat specialer.

Mijn outfit hield ik verder heel simpel. Dit is echt een outfit die je naar het werk kan dragen, dus ik doe er niet te veel opvallende stuks bij. Ik besloot om een rokje te combineren met mijn zelfgemaakte trui.

Ja, je leest het goed: deze trui heb ik zelf gemaakt. Ik koos een ecovero gebreide stof in het wit, die heerlijk zacht en soepel is. Ik heb de Mika trui gemaakt uit de Fibre Mood. Dat is een heel simpel model dat je heel gemakkelijk in elkaar zet.

Mijn rokje heb ik al sinds vorig jaar, maar ik ben helemaal vergeten van waar. Het is eigenlijk net wat te ruim aan de taille, waardoor ik hem tot nu to nog niet heb gedragen. Maar met de rest van deze outfit past het perfect!

Laarsjes: Scarpe Di Lusso // Tas: Scarpe Di Lusso // Trui: Zelfgemaakt // Rokje: dat ben ik vergeten


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.