Max Factor Real Brow Fill & Shape

Je wenkbrauwen omlijsten je gezicht. Ze kunnen dan ook een heel groot verschil maken in hoe je uitstraling is. Mooie, volle wenkbrauwen die er natuurlijk maar toch netjes uitzien, zijn op dit moment de trend. Met de Max Factor Real Brow Fill & Shape kan je zowel je wenkbrauwen in model brengen, als ze opvullen. 

Max Factor Real Brow Fill & Shape

De Max Factor Real Brow Fill & Shape is verkrijgbaar in drie tinten, waarvan ik de lichtste ga gebruiken. Ze hebben twee uiteinden, met het ene kan je je wenkbrauwen definiëren, en de andere kant dient om ze op te vullen.

De potloodjes zouden gemakkelijk in gebruik zijn en goed blijven zitten. Dat testen we graag uit!

Max Factor Real Brow Fill & Shape, € 13,99

Max Factor Real Brow Fill & Shape

Zoals ik al zei zit er aan de ene kant een potloodje, waarmee je je wenkbrauwen meer definitie kan geven. De punt is plat, en dat vind ik altijd wel handig om mijn wenkbrauwen bij te tekenen. Bovendien is het puntje ook heel fijn, zodat je heel precies kan werken.

Max Factor Real Brow Fill & Shape

Draai het potlood om, en aan de andere kant zit een klein, rond spons-applicatortje. Ik heb dit soort applicators al geprobeerd met oogschaduw, en dat vond ik gemakkelijk maar niet echt een meerwaarde. Ik ben benieuwd hoe het werkt op mijn wenkbrauwen.

Max Factor Real Brow Fill & Shape

De tinten: hierboven heb ik ze op mijn arm aangebracht. Sorry voor de rare textuur van mijn huid, dat is een slechte zelfbruiner.

Van links naar rechts zie je

  • 02 – Soft Brown
  • 03 – Medium Brown
  • 04 – Deep Brown

Er zit weinig verschil tussen de eerste en de tweede tint, en de derde tint is plots een stuk donkerder. Soft Brown is net een beetje meer taupe en koeler dan Medium Brown.

Bij elke kleur zie je links de kant met de sponsapplicator en rechts het potlood. Het potlood zet een vrij scherp lijntje en met de sponsapplicator krijg je een zacht, poederig effect.

Max Factor Real Brow Fill & ShapeMax Factor Real Brow Fill & Shape

Hierboven kan je mijn wenkbrauw vergelijken zonder product, met mijn wenkbrauw met enkel het potlood van de Max Factor Real Brow Fill & Shape. Ik gebruikte de potloodkant om mijn wenkbrauw iets scherper te maken, en dat maakt al een groot verschil. Het potlood werkt fijn en is heel scherp. Het pigment is niet overdreven, waardoor je niet het gevoel krijgt dat ik mijn wenkbrauwen op mijn gezicht getekend heb. De kleur, tot slot, is perfect voor mijn wenkbrauwen: niet te licht en niet te donker, maar ook niet te warm. Het product matcht mooi met mijn haartjes.

Max Factor Real Brow Fill & ShapeMax Factor Real Brow Fill & Shape

Hierboven zie je het verschil als ik de kant met de sponsapplicator gebruik. Het verschil is niet opvallend, maar toch ziet mijn wenkbrauw er voller uit. De applicator werkt heel goed, ik stempel het poeder op mijn wenkbrauw en dat geeft een heel natuurlijk effect. Je kan ook vegen om nog meer intensiteit toe te voegen, maar ik heb van mezelf al redelijk donkere wenkbrauwen, dus ik wil er niet te ver mee gaan.

Max Factor Real Brow Fill & Shape

Conclusie

Om mijn wenkbrauwen mooi strak te krijgen, en er vol te doen uitzien, is de Max Factor Real Brow Fill & Shape een ideaal product. Met de kant van het potlood zet je scherpe lijnen, en met het poeder vul je je wenkbrauwen mooi op. De kleuren zijn mooi gekozen: ik denk dat bijna iedereen zijn perfecte wenkbrauwkleur kan kiezen omdat ze zo neutraal zijn. Het resultaat is natuurlijk, maar maakt mijn wenkbrauwen toch strak en vol.

Het product blijft bovendien ook goed zitten. Na een hele dag werken zit alles er nog perfect op.

Max Factor Real Brow Fill & Shape, € 13,99


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.