Outfit: Matchy Match

Het is al mei, maar echt lente kunnen we het nog niet noemen. Nog steeds is het een beetje fris en hoe graag ik ook mijn zomerjurkjes wil bovenhalen, ergens ben ik ook wel blij want ik heb nog een paar outfits die net wat te warm zijn. Zo ook mijn outfit van vandaag. Ik draag een matchende trui en rok, met een paar sleehakken. 

Het is echt zo’n tussenweer. Net te koud om je zomergarderobe in te duiken, maar aan de andere kant ook wat te warm om nog dikke jassen en truien te dragen. En met de zon die heel soms plots begint te stralen wil ik me ook gewoon een beetje zomerser kleden. Ik ging voor een combinatie van winter en zomer, want ik draag een gebreide matchende outfit, met een paar schoenen die heel zomers zijn. Dat is meteen al mijn fashion-tip: je schoenen kunnen je outfit heel erg bepalen. Deze outfit zou ik bijvoorbeeld kunnen dragen met een paar enkellaarzen voor een look die gepast is voor de herfst, of met een paar sneakers voor de lente en een sportieve look, of zoals ik vandaag heb gedaan: sandalen.

Outfit: Matchy Match

Outfit: Matchy Match

Outfit: Matchy Match

Outfit: Matchy Match

Outfit: Matchy Match

Ik hou ervan om matchende outfits te dragen. Een outfit die één kleur heeft ziet er altijd stijlvol uit, vind ik, en al helemaal als hij perfect matcht. Dat is vandaag het geval, want ik draag een gebreide trui én een gebreide rok van Femme Luxe. Heel vaak kies ik voor dit soort matchende sets omdat je ze samen kan dragen, maar ook apart. Ik heb deze trui al vaak gedragen op een simpele jeans, en de rok zou er super uitzien met een wit t-shirt.

Dankzij de gebreide stof houdt de set mij ook een beetje warm, en dat is ideaal voor het weer van deze week.

Ik had het al over mijn sandalen, want die geven mijn outfit echt een zomerse look. Tijdens de lente en de zomer draag ik heel graag sandalen, en zeker met een sleehak. Sleehakken hebben altijd zo’n ontspannen gevoel, en ze zijn ook net wat meer comfortabel dan een stiletto.

Mijn sandalen zijn van Steve Madden. Ze zijn best hoog (maar toch heel gemakkelijk om op te wandelen) en ze hebben beige bandjes met studs. Studs doen mij altijd denken aan toen ik in het middelbaar zat, toen waren studs écht een ding. Toen ik deze sandalen zag, wist ik meteen dat ik ze moest hebben. Ze zijn casual, met toch een beetje glam én een stoere toets dankzij de studs. Het enige waar je op moet letten is dat je jezelf niet prikt, haha.

Ik heb een tasje gekregen van Bagella. Ze vroegen me om er eentje uit te kiezen, en ik vond dit kleine tasje met een zachtgroene kleur echt heel erg cute. Het heeft een soort slangenpatroon met textuur, dat vind ik er altijd wel mooi uitzien. Door texturen te combineren in een outfit kan je een interessante look creëren met stijl.

Tot slot heb ik ook een paar statement oorbellen in. Ik draag niet heel vaak oorbellen (vooral omdat ik ze altijd vergeet, haha) en als ik ze al draag ga ik meestal voor kleine oorbelletjes. Toch vind ik dat wat grotere, opvallende oorbellen iets hebben. Deze heb ik al jaren, en ik weet om eerlijk te zijn niet meer van waar ik ze heb. Ze geven me een iets meer opgeklede look, en dat vind ik wel erg mooi in combinatie met de eerder casual outfit.

Trui en rok: Femme Luxe Finery // Sandalen: Steve Madden // Tasje: Bagella // Oorbellen: geen idee meer


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.