Garnier Fructis Hair Food Watermelon

De Hair Food producten van Garnier zijn al langer een hit. Ze zien er leuk uit, zijn betaalbaar en ruiken heerlijk. Nu is er ook een Hair Food speciaal om volume te geven aan fijn haar. Met de geur van watermeloen, zalig!

Garnier Fructis Hair Food Watermelon

Ik weet niet goed waarom, maar watermeloenen maken mij blij. Waarschijnlijk omdat ik ze zo hard associeer met de zomer. Ik herinner me nog goed vroeger, toen we als kind in de tuin speelden, en dat mama ons watermeloen kwam brengen. Schone tijden.

Garnier Fructis Hair Food Watermelon

De Garnier Fructis Hair Food Watermelon lijn is specifiek gemaakt om fijn haar volume te geven. De producten bevatten tot 97% natuurlijke ingrediënten zoals watermeloenextract en nog veel andere hydraterende elementen.

Garnier Fructis Hair Food Watermelon

Het laatste dat je wil doen met fijn haar is het verzwaren. Daarom gaat de Garnier Fructis Hair Food Watermelon Shampoo je haar zachtjes reinigen en verzorgen, maar nooit verzwaren. Hij is van 96% natuurlijke ingrediënten gemaakt, en ruikt lekker fris naar watermeloen.

Garnier Fructis Hair Food Watermelon Shampoo, € 5,99

Garnier Fructis Hair Food Watermelon

De Garnier Fructis Hair Food Watermelon Conditioner is er eentje die uit 97% natuurlijke ingrediënten bestaat, en die je haar gaat voeden en verzorgen zonder het te verzwaren.

Garnier Fructis Hair Food Watermelon Conditioner, € 5,99

Garnier Fructis Hair Food Watermelon

Tot slot hebben we het Garnier Fructis Hair Food Watermelon Mask. Dit masker kan je op drie manieren gebruiken: als masker, als conditioner of als leave-in product. Ik heb de drie toepassingen uitgeprobeerd, en inderdaad: het is een 3-in-1 product. Ik gebruik het na het wassen als masker of conditioner, en na het stylen van mijn haar op mijn puntjes om die glad te maken. Handig, én het geeft mijn haar nog meer die lekkere watermeloen geur!

Garnier Fructis Hair Food Watermelon Mask, € 7,99

Garnier Fructis Hair Food Watermelon

Conclusie

Ik hou van watermeloen, dus ik wist meteen dat ik fan zou zijn toen ik de shampoo opende. De producten zijn gewoon superleuk om te gebruiken dankzij de geur, en het fijne is ook dat ze bijna geen residu achterlaten, waardoor je haar altijd heel licht blijft. Heb je fijn haar? Ga dan zeker eens langs bij de drogist om deze te bekijken!

Heb jij al een van de Garnier Fructis Hair Food producten uitgeprobeerd?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.