Review: Sence Coconut

Sinds deze week ruikt mijn badkamer naar kokosnoot, en ik ben helemaal in vakantiesfeer. Ik kreeg de producten van Sence Coconut opgestuurd en mocht ze uitproberen. En dat deed ik met veel plezier. Vandaag vertel ik je alles over de Sence Coconut lijn. 

Review: Sence Coconut

De Sence Coconut lijn is ten eerste heel betaalbaar. De prijzen liggen tussen de €1,29 en de €2,99. Je kan ook het volledige pakket bestellen dat je hierboven ziet voor minder dan €15. Dat is echt een superklein prijsje, en dat maakt de producten wel heel toegankelijk.

Sence Coconut

Sence Coconut Shampoo

De shampoo van Sence is er eentje die geschikt is voor elke dag, en is ideaal voor droog en beschadigd haar. Mijn haar is normaal tot droog, en ik vind het nu en dan wel fijn om een voedende shampoo te gebruiken. De shampoo ruikt ten eerste héérlijk. Het is alsof ik een pina colada aan het drinken ben op het strand. Normaal vind ik kokosnoot maar zo-zo, maar deze geur is echt lekker.

Sence Coconut Conditioner

Na de shampoo gebruik ik de conditioner om mijn haarpunten en -lengtes te verzorgen. De conditioner is heel rijk en mijn haar voelt meteen heel zacht aan terwijl ik hem aanbreng. Ik laat hem een paar minuten inwerken, en spoel hem dan weer uit. Ook de conditioner ruikt heerlijk.

Sence Coconut

Sence Coconut Face Sheet Mask

Een extra me-time momentje had ik met dit sheet mask voor mijn gezicht. Een sheet mask is handig in gebruik omdat je het gewoon op je gezicht moet leggen en dus niet moet klungelen en morsen (ja, dat is een probleem dat ik maar al te goed ken). Het masker voedt en verzacht je huid. Zelf vind ik gezichtsmaskers geen essentiële stap van een goede huidverzorging, maar ik gebruik ze vooral om mezelf een moment van rust te gunnen. En het voelt gewoon ook heel aangenaam! Dit masker ruikt – wat had je anders verwacht? – heerlijk naar kokosnoot. Heerlijk om zo te ontspannen!

Sence Coconut

Sence Coconut Body Cream

Terwijl ik mijn sheet mask laat inwerken, verzorg ik mijn lichaam door het helemaal in te smeren met deze body cream. Het is een stevige, rijke crème die je huid voedt en verzacht. Hij is redelijk voedend, dus het duurt een paar minuten voor hij is ingetrokken, maar mijn huid ziet er achteraf wel mooi glad en zacht uit.

Sence Coconut

Sence Coconut Hand Cream

Omdat we het voorbije jaar allemaal massaal onze handen zijn gaan ontsmetten, zijn onze handen helemaal uitgedroogd. Niets helpt daar beter tegen dan een fijne handcrème, en deze van Coconut Sence is ideaal daarvoor. Hij verzacht meteen, trekt snel in en laat geen vet residu achter. En daarbij ruikt hij ook nog eens superlekker. What’s not to love?

Sence Coconut

Sence Coconut Micellar Facial Cleansing Wipes

Ik gebruik reinigingsdoekjes als deze niet om mijn make-up weg te halen, maar wel terwijl ik mijn make-up aanbreng om bijvoorbeeld de foundation na het aanbrengen van mijn hand te vegen (ik breng de foundation eerst aan op de rug van mijn hand en dan neem ik mijn borstel erbij), of om mijn lippen schoon te maken voordat ik lipstick aanbreng. Deze zijn heel fijn in gebruik en zijn zacht voor mijn huid! (en ze ruiken lekker, maar dat had je waarschijnlijk al verwacht)

Sence Coconut

Sence Coconut Lip Balm

Ik sluit af met deze kleine, schattige lippenbalsem. In principe is hij vrij basic, hij voelt fijn aan op mijn lippen en heeft een subtiele geur. Hij bevat kokosolie die je lippen gaat verzorgen en verzachten. Een ideaal item om bij te hebben in je handtas!

Conclusie

Ik ben erg te spreken over de Sence Coconut producten. Om eerlijk te zijn: ik had nog niet naar de prijs gekeken toen ik de producten aan het uittesten was, en ik had ze écht niet zo goedkoop ingeschat. Ze ruiken geweldig, zijn heel fijn in gebruik en voor die kleine prijsjes mag je ze gewoon niet laten liggen.

De producten van Sence Coconut zijn verkrijgbaar bij Plein.

Hou jij van de geur van kokosnoot?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.