Outfit: Bloemetjesjurk

Het voorbije weekend gingen de terrassen weer open, en met momenten was het ook supermooi weer. De zon kwam regelmatig kijken, het was warm. Het ideale moment om mijn nieuwe bloemetjesjurk aan te trekken!

Outfit: Bloemetjesjurk

Outfit: Bloemetjesjurk

Outfit: Bloemetjesjurk

Outfit: Bloemetjesjurk

Outfit: Bloemetjesjurk

Een mooie jurk kan mij veel zelfvertrouwen geven. Ik bestelde dit schattige jurkje even gelden bij La Redoute, maar helaas is het ondertussen uirverkocht. Gelukkig vind je er nog heel veel gelijkaardige jurkjes die ideaal zijn voor zomers terrasjesweer.

Mijn jurk is er eentje met roze, beige en turquoise bloemen, een doorschijnend stofje en een overslag-model. Onderaan heeft de jurk ruches voor een romantisch effect. De fit is redelijk relaxed. Normaal gezien zou ik willen dat hij wat meer aansluit aan mijn taille, maar ik vind het ook wel mooi als een jurkje wat meer doorvalt.

Ik draag ook mijn oude en vertrouwde sandalen van Asos. Ik heb ze al heel lang, en draag ze heel vaak bij dit soort jurkjes. Online vind ik ze niet meer terug, helaas, maar als je “barely there sandals” intikt krijg je een aantal gelijkaardige sandalen.

Verder is er niet heel veel aan mijn outfit. Ik heb mijn haar in een messy bun gestoken – dat is voor mij het ideale kapsel voor warm dagen. Binnenkort geef ik hopelijk weer workshops waarin je onder andere dit kapsel leert maken, dus ik hou je op de hoogte!

Jurk: La Redoute // Sandalen: ASOS

Heb jij een terrasje gedaan dit weekend?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.