Lila love: 10 wallpapers voor je telefoon

Ik ben tegenwoordig heel erg into lila. Het is echt een kleur die mij vrolijk maakt, en me ontzettend aan de lente denken. Mijn kleerkast begint steeds meer lila te worden, en bij Stoffe en Koffe ben ik ook erg aan het pushen om meer lila stoffen in de rekken te leggen. Vandaag deel ik een beetje “aesthetic”, een paar mooie lila plaatjes die je kan gebruiken als achtergrond van je telefoon, of om op je story te delen, of gewoon om even van te genieten!

Klik op de foto om ze te openen in een nieuw tabblad, en klik rechts om ze te downloaden.

Wat is jouw favoriete kleur van het moment?

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.