Outfit: 3 Piece

Kostuums zijn best mijn ding. Ik vind een vrouw in maatpak echt superstoer, en zelf heb ik er een paar hangen die ik graag draag. Het allercoolste vind ik een driedelig kostuum, maar gilets voor vrouwen zijn niet zo gemakkelijk te vinden. Toch kwam ik er onlangs een tegen, en vandaag toon ik je met plezier mijn outfit! 

Outfit: 3 Piece

Outfit: 3 Piece

Outfit: 3 Piece

Outfit: 3 Piece

Outfit: 3 Piece

Outfit: 3 Piece

Outfit: 3 Piece

Outfit: 3 Piece

Mijn driedelig pak vond ik bij La Redoute. Ik zag het, en ik wist meteen dat ik het wilde hebben. De stof heeft een geruite print met zwart en roze, maar is zo klein dat het heel subtiel is.

De blazer is double breasted, en een klein beetje oversized. Een oversized blazer ziet er altijd stijlvol maar toch casual uit, en dankzij de dubbele rij knopen wordt mijn taille benadrukt ondanks het oversized model.

De gilet is ook een beetje oversized en vrij recht van model. Ik draag er niets onder, want als ik er een t-shirt of hemd onder draag zie ik eruit als een schilder, vind ik, om een of andere reden.

De broek is er ééntje met een hoge taille en wijd uitlopende pijpen. De pijpen zijn ook vrij kort, en dat heb ik graag. Mijn benen zijn erg kort, en door een broek aan te doen die een beetje van mijn enkel laat zien lijken mijn benen toch ietsje langer.

Aan mijn voeten zie je mijn muiltjes van Steve Madden. Dit zijn de Tangle sandalen in mint. Muiltjes zijn een grote trend, en ik ben ook fan. Je stapt er gewoon in, en ze zitten superfijn. Door een leuk kleurtje te dragen aan mijn voeten, wordt het kostuum ook iets minder zakelijk en een beetje speelser.

Ik heb tot slot ook een nieuw horloge, van Ice Watch. Toen ik een jaar of 15 was heb ik mijn eerste Ice Watch horloge ooit gekocht. Het was er eentje in een appelblauwzeegroene kleur, en ik was er keitrots op. Ik had mijn geld gespaard en het horloge was mijn trots. In die tijd was Ice Watch een extreem harde hype, en sindsdien zijn ze niet meer weggedaan. Waar mijn Ice Watch vroeger een siliconen variant was, draag ik vandaag een gouden horloge. Dit is de Ice Watch Steel Gold. Een opvallend horloge waarmee je zeker een statement maakt.

Blazer: La Redoute // Gilet: La Redoute // Broek: La Redoute // Sandalen: Steve Madden // Horloge: Ice Watch

Draag jij ook soms een maatpak?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.