Outfit: Flowers in the Desert

Vorige week was ik een weekje met vakantie, en tijdens het wandelen leek het alsof we in de woestijn terechtkwamen. Met mijn bloemenjurk was het helemaal perfect, want het was de perfecte dosis fleur in de droge woestijn. Mijn jurk is van Due Amanti! 

Outfit: Flowers in the Desert

Outfit: Flowers in the Desert

Outfit: Flowers in the Desert

Outfit: Flowers in the Desert

Ik mocht een paar items uitkiezen uit de nieuwe collectie van Due Amanti, en dat deed ik uiteraard met plezier. Al vaker droeg ik outfits van dit prachtige merk, zoals hier en hier, en elke keer als ik hun collecties zie ben ik enthousiast! Deze jurk had meteen mijn hart gestolen.

De jurk bestaat uit een pastelblauwe onderjurk, en een doorschijnende jurk daaroverheen. De bloemenprint is fijn en kleurrijk, zonder te opvallend te zijn. Dankzij het lint op de taille is het model erg flatterend. Ik voel mij een echte bloemenprinses!

Ik heb mijn jurk al vaak gedragen, want met een paar witte sneakers ziet hij er tof uit, maar ook met een paar pumps. Veel liefde voor deze jurk.

Mijn sneakers is een paar van Fila dat ik een tijdje geleden bestelde bij VanHaren. Ze zitten keigoed, dus zeker als ik ga wandelen kies ik gemakkelijk voor dit paar. Door de groene details worden ze nog iets sportiever, en zorgen ze voor een leuk contrast tussen de romantische bloemenjurk en de sportieve sneakers.

Op mijn neus zie je mijn all-time favoriete zonnebril van Ray Ban. Samen met mijn oversized bril van Chimi is deze de eerste die ik bovenhaal als de zon begint te schijnen.

Jurk: Due Amanti // Sneakers: Fila // Zonnebril: Ray Ban


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.