Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara

Eindeloos lange wimpers. Dat is wat de Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara belooft. Hij heeft een speciaal borsteltje waarmee je je wimpers superlang kan maken, en volume kan toevoegen. Ik kreeg de mascara opgestuurd, zowel de gewone als de waterproof versie, en ik probeerde hem uit!

Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara

Ik zit zelf niet op TikTok, maar blijkbaar is de mascara viral gegaan op de populaire app. Dat maakt hem bijzonder interessant, want dat betekent dat veel mensen er enthousiast over waren!

Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara, € 17,49

Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara

Ik wil het alvast even over de verpakking hebben, want de hulsjes van de mascara zien er supermooi uit. Op het eerste zicht zou je zelfs helemaal niet zeggen dat het een budgetmascara is, zo luxueus! Hierboven zie je links de normale Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara, en rechts de waterproof variant.

Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara

Het borsteltje is speciaal omdat het steeltje heel flexibel is. Aanvankelijk voelt het een beetje raar aan, want het is echt heel flexibel. Verder heeft het siliconen haartjes, en is het borsteltje erg dun. Mijn ervaring zegt dat dunne borsteltjes vooral lengte geven aan mijn wimpers, dus deze zou wel eens kunnen doen wat hij belooft!

Maybelline Lash Sensational Sky High MascaraMaybelline Lash Sensational Sky High Mascara

Hierboven zie je mijn wimpers, links zonder mascara en rechts met de Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara (de normale). Ik draag één laagje, en daarmee is alvast een stevige dosis lengte toegevoegd. Qua volume doet hij niet overdreven veel, maar mijn wimpers zien er echt wel superlang uit!

Maybelline Lash Sensational Sky High MascaraMaybelline Lash Sensational Sky High Mascara

Hierboven zie je het effect van de waterproof versie van de Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara. Het effect is ongeveer hetzelfde: véél lengte! Mijn wimpers zien er gekruld uit en de lengte is inderdaad indrukwekkend.

Aan het einde van de dag was ik eigenlijk al vergeten dat ik op het ene oog gewone mascara en op het andere oog de waterproof variant. Ik merkte het wel toen ik de mascara wilde weghalen. Beide ogen zagen er nog prima uit, er was niks uitgelopen, maar voor de waterproof kant had ik wel echt waterproof remover nodig. Hij zit stevig vast, en is echt een topper als je vaak traant of een mascara zoekt die supergoed blijft zitten. Ik gebruik voor een normale dag de gewone mascara, en op dagen dat ik veel moet fietsen, of als het regent, of als ik weet dat het een lange dag wordt, kies ik voor de waterproof mascara.

Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara

Conclusie

De Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara maakt mijn wimpers inderdaad echt heel lang. Als je op zoek bent naar een mascara die je wimpers een ontzettende lengte geeft, dan is deze echt iets voor jou. Het flexibele borsteltje is even raar als je hem voor het eerst gebruikt, maar werkt eigenlijk best goed.

Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara, € 17,49

Welke mascara geeft jouw wimpers de meeste lengte?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.