Outfit: Kanariegeel

Deze week is het weer #IkKoopBelgisch week en ik werk daarvoor samen met het fantastische merk Due Amanti. Ze hebben telkens supermooie items, en uit hun nieuwe collectie koos ik de outfit die ik dinsdag al toonde, en ook deze van vandaag.

Outfit: Kanariegeel

Outfit: Kanariegeel

Outfit: Kanariegeel

Outfit: Kanariegeel

Outfit: Kanariegeel

Vorige week was ik een weekje met vakantie op Gran Canaria, en deze outfit vond ik erg gepast. Ik draag een kanariegele look, met een lange rok en een losvallende blouse.

Eyecatcher van de look is ongetwijfeld de opvallende lange rok. Due Amanti heeft vaker dit soort flowy en vrouwelijke silhouetten, en I’m here for it! De rok heeft bovenaan een elastiek en zit dus erg comfortabel. Je kan met de koordjes de taille aanpassen en onderaan de rok zitten ruches. Mijn excuses voor de kreukjes in de rok, dat is het gevolg van in de koffer te zitten, maar eigenlijk vind ik het niet eens zo erg. De rok is stijlvol maar heeft toch iets casual.

Voor een all-the-way kanariegele look combineer ik de rok met een al even gele blouse. Deze blouse heeft kapmouwen en een uitsnijding vooraan. Wat ik fijn vind aan de blouse is dat hij zo mooi valt. Zeker als ik hem in mijn rok draag vind ik hem prachtig van model. Geel is een kleur die mij altijd vrolijk maakt, en ideaal om in de lente en de herfst te dragen.

Op mijn neus zie je mijn nieuwste zonnebril van Chimi. Oversized zonnebrillen komen helemaal terug en ik ben grote fan! Ik hou ervan om mij een beetje te verstoppen achter een zonnebril. Het heeft iets stijlvols.

Ik draag bij mijn outfit een paar simpele slippers, maar ik vind ze echt nergens meer terug. Ik heb ze al een tijdje, en ik weet niet meer waar ik ze heb gehaald, haha! Dit soort slippers draag ik dan ook enkel als ik op reis ben, want ze vallen zo gemakkelijk uit.

Rok: Due Amanti // Blouse: Due Amanti // Zonnebril: Chimi // Slippers: vergeten

Hou jij ook zo van geel?
Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.