8 x de mooiste items voor een zomerse interieurupdate!

De zomer nadert met rasse schreden, en dat roept om een update in je interieur. Het voelt alsof ik nog maar net mijn kerstboom heb weggehaald, en mijn interieur kan echt wel een zomerupdate gebruien. Met deze acht items zorg je voor een frisse wind in je huis. 

1. Rituals Sweet Jasmine geurstokjes

Voor mij is het belangrijkste dat het lekker ruikt bij mij thuis. Ik hou van een subtiele geur, die niet te overheersend is. De geurstokjes van Rituals zijn altijd superfijn, en de nieuwe Sweet Jasmine lijn is zoet en romantisch. Ideaal om een zwoele zomeravond in je huis te halen.

2. Set van 2 manden van zeegras – Made

Alles van riet geeft mij het ultieme zomergevoel, en deze twee manden zijn zelfs van zeegras gemaakt. Ze zijn heel stijlvol en minimalistisch, en zullen zowel een lente- of zomergevoel aan je interieur geven, én je kan er iets in opbergen!

3. Linnen dekbedovertrek – Mango

In de winter wil ik mijn dekbedovertrek van flanel of fleece, maar in de zomer wil ik alles lekker fris en luchtig. Een linnen dekbedovertrek is daarvoor ideaal. Het voelt heerlijk aan op je huid én ziet er stijlvol uit.

4. Waterkaraf met vlechtwerk

In de zomer is het eens zo belangrijk om jezelf goed te hydrateren als in de winter. Kies daarom voor een waterkaraf die er ook nog eens mooi uitziet: die zal je altijd op tafel willen hebben en doordat hij in het zicht staat zal je meer drinken.

5. Een comfy tuinbank – Kees Smit

Sinds eind vorig jaar heb ik een balkonnetje waar ik eindelijk buiten kan zitten. Nu moet er enkel nog een leuke tuinbank komen waar we kunnen hangen als het lekker weer is. Deze vond ik wel leuk voor die bohemian look!

6. Set van rieten muurdecoraties

Ik zei het al, en ik zeg het nog eens: alles van riet of rotan vind ik perfect voor de zomer. Het doet me zo denken aan het strand, en deze decoratie fleurt je muren zo op!

7. Drax vloerkleed in berberstijl

Een mooi vloerkleed kan je interieur zachtheid geven, en dankzij de zachte en lichte kleuren geeft dit tapijt een luchtige, zomerse look.

8. Hanglamp met houten staafjes

Met een opvallende hanglamp verander je je interieur drastisch. Deze statement hanglamp met houten staafjes geeft je interieur een frisse look en een luchtige en ruimtelijk gevoel.

Is jouw interieur al klaar voor de zomer?

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.