L’Oréal Paris Revitalift zonder parfum

De Revitalift lijn van L’Oréal Paris is echt een van hun paradepaardjes. Al jaren is Eva Longoria het gezicht van Revitalift (grote fan, hier) en zij ziet er prachtig uit. Ik heb zelf nog niet veel ervaring met de producten van Revitalift, tot ik de klassieke crème zonder parfum opgestuurd kreeg.

L'Oréal Paris Revitalift zonder parfum

De L’Oréal Paris Revitalift dagcrème zonder parfum komt uit de Classic lijn van Revitalift. Het is de originele Revitalift dagcrème, maar dan parfumvrij. Om dat laatste ben ik heel blij, want ik gebruik liefst zo weinig mogelijk (en allerliefst zelfs geen) producten met parfum op mijn huid. Tegenwoordig merk ik dat mijn huid wat gevoeliger is, dus ik merk het wel al snel als een product niet werkt voor mij.

L’Oréal Paris Revitalift zonder parfum, € 20,99

L'Oréal Paris Revitalift zonder parfum

De L’Oréal Paris Revitalift zonder parfum belooft je huid meteen een boost in hydratatie te geven en te verstevigen. Na 2 weken ziet je huid er strakker uit, en na 4 weken zijn fijne lijntjes en rimpels verminderd. Grote beloftes, dus. Het actieve ingrediënt in de crème is pro-retinol, een voorgevormde versie van Vitamine A. Vitamine A of retinol zit van nature al in onze huid, en zorgt voor de aanmaak van nieuwe cellen. Retinol kan rimpels verminderen en helpt ook tegen pigmentvlekken en zelfs acné. Retinol toevoegen aan je huidverzorging is dus een goed idee!

L'Oréal Paris Revitalift zonder parfum

Anti-aging producten gebruiken kan je op elke leeftijd doen. Ondertussen komt mijn 30ste verjaardag steeds dichterbij, en ik heb ook al eerder producten tegen huidveroudering gebruikt. De L’Oréal Paris Revitalift dagcrème is een vrij stevige crème. Hij voelt niet per se aan als boter, maar is toch net wat rijker dan de andere dagcrèmes die ik gebruik. De crème heeft dus wel een paar minuten nodig om helemaal in te trekken, maar ik geef hem met plezier die tijd.

Hydraterend is de L’Oréal Paris Revitalift zeker. Hij voelt heel fijn op de huid en geeft mijn huid een aangenaam gevoel. Ik moet zeggen dat ik mijn huid sowieso wel heel goed verzorg, dus het is moeilijk om echt effect te zien van een crème, maar ik ben wel positief over de L’Oréal Paris Revitalift zonder parfum. Mijn huid voelt goed aan, en ziet er ook goed uit. Bovendien is de Revitalift crème ook best betaalbaar, dus daarvoor moet je hem zeker al niet laten liggen. Het enige dat ik jammer vind is dat hij in een potje zit. Dat is namelijk niet zo hygiënisch omdat je de crème steeds aanraakt met je vingers en er telkens lucht aan kan.

L'Oréal Paris Revitalift zonder parfum

Conclusie

Goed nieuws: de klassieke Revitalift crème van L’Oréal Paris is er ook in een parfumvrije versie. Voor mij werkt hij. Hij hydrateert mijn huid, doet haar stralen en mijn huid is niet rood of gevoelig als ik de crème gebruik. Dankzij de retinol in de crème krijgt mijn huid een strakker effect. Hij doet geen gekke dingen, maar het is wel een fijne hydraterende crème voor als je wil beginnen met anti-aging!

L’Oréal Paris Revitalift zonder parfum, € 20,99

Heb jij al eens een product van Revitalift geprobeerd?
Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.