Outfit: Klaar om weer te starten!

Floris van Bommel vroeg mij waar ik het hardst naar uitkijk als de pandemie achter de rug is. Ik wist het meteen: dat ik weer workshops kan geven. Met mijn nieuwe schoenen die ik bij hen mocht uitkiezen ben ik er helemaal klaar voor!

Outfit: Klaar om weer te starten!

Outfit: Klaar om weer te starten!

Outfit: Klaar om weer te starten!

Outfit: Klaar om weer te starten!

Outfit: Klaar om weer te starten!

Ik zal beginnen met mijn schoenen, want die zijn spiksplinternieuw. Ze zijn dus van Floris van Bommel, en ik koos een paar strakke witte sneakers met een fluogeel of -groen detail. Ik hou van dit soort minimalistische, simpele vormen. Een paar witte sneakers is altijd gepast en geeft een afgewerkte look aan elke outfit. De schoenen zijn van leer, met een stevige rubberen zool. Het fluo label vooraan geeft een toets kleur aan de schoenen zonder te overweldigend te zijn.

Mijn topje is van Reyon, maar ik vond het online niet meer terug. Het is een wit milkmaid topje dat een beetje cropped is. Ik hou van dit soort milkmaid topjes en jurkjes. Ze geven zo’n leuk, schattig effect en ik hou van alle details. Bij Bershka vond ik een gelijkaardig topje, dus daarvan vind je de link hieronder.

Ik draag mijn rechte jeans van Levi’s. Hij heeft een hoge taille waardoor er niet te veel van mijn buik zichtbaar is, ook niet met een crop top. Nu skinny jeans niet meer in de mode is, vind ik dit een perfecte basic jeans om met een sneaker en een leuke top te dragen.

Sneakers: Floris van Bommel // Top: Bershka // Jeans: Levi’s

Waar kijk jij het meest naar uit als de pandemie gedaan is?
Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.