Mei 2021 in foto’s

Het is officieel juni, en de zomer komt steeds dichterbij. Buiten is het lekker warm, en Simba geniet van het balkon. Hoog tijd om terug te blikken op de maand die net voorbij is.

Voor Simba was het een bewogen maand. Hij was al een tijdje aan het overgeven, en ook na een maand aangepaste brokken ging het niet beter. Daarom moest hij bloed laten trekken, zoals je kan zien op de middelste foto, en daaruit bleek dat hij een ontsteking had. Twee weken antibiotica heeft het probleem helemaal opgelost, en nu is hij weer helemaal beter!

Bij Stoffe & Koffe was het ook een spannende maand, want het terras mocht weer open. Achteraan kan je dus weer terecht voor een lekkere koffie (of iets anders) en het doet goed om het terras weer gevuld te zien. Daarnaast hebben we ook hard gewerkt aan de online workshop om een zomerjurk te naaien. Hij is bijna klaar, beloofd, en op de rechtse foto zie je mij en mijn mama in de zomerjurk die je binnenkort dus zelf kan maken.

Midden mei ben ik op reis geweest. Nikola en ik gingen een weekje naar Gran Canaria. Het was spannend, want heel lang wisten we niet of we zouden mogen vertrekken, maar alles is helemaal vlot verlopen. We lieten ons op voorhand testen, en op het eiland was alles perfect coronaproof. We hebben genoten! Ondertussen bleef Simba thuis, en mijn nicht Elisa kwam logeren om op te letten op het lieve katje. Ze zei dat hij heel flink is geweest.

Sinds begin dit jaar ben ik de voorzitter van de nieuwe handelsvereniging van Schoten, dus daar is ook het een en het ander gebeurd. In mei ging het eerste evenementje door, en ook de sociale media ging officieel van start. Je kan alles volgen via @genietvanschoten. Er komt nog veel nieuws aan, en ik hou jullie zeker op de hoogte.

Ik sluit af met babyspam, want mijn nichtje Gitta groeit zo snel en elke maand verandert er zo veel. Nu kan ze al echt lachen (al moet je wel wat moeite doen) en ze is super alert. Ze houdt ervan om naar de natuur te kijken en te wandelen. Ze is nu bijna 3 maanden, en ik kan niet wachten om haar steeds nieuwe dingen te zien doen.

Hoe was jouw maand?


P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.