Rimmel London Natural Bronzer

Het is heerlijk weer, en ik heb behoefte aan een mooie, zomerse glow. Ik bescherm mijn huid altijd tegen de zon, en ben ook zeker niet iemand die snel bruin wordt. Bronzer is daarom een heilige graal voor mij. De Rimmel London Natural Bronzer geeft een natuurlijke glow én heeft een SPF15 bescherming. Vandaag laat ik de vier tinten zien!

Rimmel Natural Bronzer

De Rimmel London Natural Bronzer bestaat eigenlijk al langer. Nu heeft hij een update gekregen en hij ziet er super uit. De Rimmel London Natural Bronzer is verkrijgbaar in vier tinten. Hij geeft een natuurlijke bruine tint, en heeft een matte finish. Bovendien bevat hij SPF15 en zou hij tot wel tien uur goed blijven zitten.

Rimmel London Natural Bronzer, € 10,99

Rimmel London Natural Bronzer

Van links naar rechts zie je de kleuren

1 – Sunlight
2 – Sunbronze
3 – Sunset
4 – Sundown

De tinten zijn erg verschillend. Sunlight is medium bruin met een warme ondertoon. Sunbronze is medium tot donkerbruin met een warme ondertoon. Sunset is medium bruin met een koele ondertoon. Sundown is de donkerste tint, en heeft een neutrale ondertoon.

Rimmel London Natural Bronzer

De Rimmel London Natural Bronzer kan gebruikt worden om te bronzen en om te contouren, maar voor mij persoonlijk is hij het fijnst om te bronzen. Het poeder is erg fijn en voelt bijna aan als een crème. Hij komt wel erg snel los, dus tik je borstel even af voordat je de bronzer aanbrengt.

Rimmel London Natural Bronzer

Op de foto hierboven heb ik de vier tinten op mijn arm aangebracht. Zoals je kan zien verschillen de tinten heel erg. Tint 3, Sunset, zie je bijna niet zitten op mijn arm omdat de kleur zo op mijn eigen huidskleur lijkt (nu ja, mijn eigen huidskleur met zelfbruiner die er bijna af is).

Het poeder is heel fijn, zoals je kan zien, en geeft een mooi egaal effect. Hij versmelt mooi met mijn huid, en ik gebruikte kleur 2, Sunbronze, als bronzer en kleur 3, Sunset, om een beetje mee te contouren.

Gebruik de foto hierboven om de juiste kleur voor jouw huidskleur te kiezen, want in de potjes is het moeilijk om het verschil in kleur te zien.

Rimmel London Natural Bronzer

De tekening in de bronzer heeft een moderne update gekregen, en ik vind hem prachtig. Ik hou wel van een leuke tekening in een poederproduct. Het golvende effect is tijdloos en abstract, maar doet wel denken aan de golven van de zee.

Rimmel Natural Bronzer

Conclusie

Het poeder van de Rimmel London Natural Bronzer is erg fijn, waardoor hij mooi op de huid zit. Hij blijft ook perfect zitten doorheen de dag (ook doorheen een warme dag) en de SPF15 is een leuke toevoeging. Bij het kiezen van de kleur raad ik wel aan om hem even te swatchen of om mijn swatchfoto te gebruiken, want de kleur is wat moeilijker om te zien in het potje.

Rimmel London Natural Bronzer, € 10,99

Word jij snel bruin of moet jij ook op een bronzer rekenen?
Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.