Outfit: J is for Jumpsuit

Eindelijk is het een beetje beter weer, en kan ik mijn “mooie” outfits weer boven halen. Ik had namelijk al even een jumpsuit liggen die ik supergraag wilde dragen, en nu was het dus eindelijk tijd. Vandaag draag ik een jumpsuit en een paar nieuwe sandalen.

Outfit: J is for Jumpsuit

Outfit: J is for Jumpsuit

Outfit: J is for Jumpsuit

Outfit: J is for Jumpsuit

Jumpsuits zijn altijd een moeilijke, vind ik. Ik ben redelijk klein, en ik heb vooral korte benen en een lang bovenlichaam. Ja, ik weet het: het klinkt raar, maar het is zo. Daardoor komt het wel eens voor dat een jumpsuit te kort is bovenaan. Niet zo comfortabel, dus.

De jumpsuit die ik vandaag draag was gelukkig wél lang genoeg. Hij zit heel comfortabel en hij is superflatterend. De bovenkant is vrij diep uitgesneden en de knoopjes op de taille zorgen voor een zandlopereffect. Ik vind het prachtig, en ik voel me echt mooi in deze jumpsuit.

Ik combineerde mijn jumpsuit met mijn nieuwe sandaaltjes van VanHaren. Ik had eigenlijk een ander paar uitgekozen, maar ik vind deze misschien zelfs nog mooier. Ze zitten comfortabel, ze zijn lekker zacht en de kleur en het materiaal zijn ideaal om met zomeroutfits te combineren.

Jumpsuit: ASOS Design // Sandalen: VanHaren

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.