Dremel nagelverzorgingsset voor huisdieren

Nu en dan is het tijd om de nagels van je huisdier te knippen. Je kan dat altijd aan de dierenarts vragen, maar meestal doe je dat gewoon zelf. Toch blijft het knippen van de nagels van je viervoetertje een spannend moment, voor jou én voor je huisdier. Met de Dremel nagelverzorgingsset voor huisdieren wordt het knippen van de nagels veel gemakkelijker, veiliger en minder eng voor jullie allebei. 

 

De algemene regel is: als je hond rechtstaat mogen de nagels de grond nét wel of nét niet raken. Als je de nagels van je hondje thuis knipt, is het veel minder eng voor je hond dan bij de dierenarts, maar je hebt natuurlijk altijd het risico dat je te ver knipt. Als dat gebeurt, kan de nagel stevig beginnen bloeden, en hoewel dat meestal ongevaarlijk is, kan het vreselijk zijn om je vriendje zo te zien.

Met de Dremel nagelverzorgingsset voor huisdieren wordt het een stuk gemakkelijker. Het is een klein apparaat met een stille motor, zodat je huisdier geen stress krijgt van het lawaai. Je veilt de nagels in een hoek van 45°, en zo heb je de volledige controle over het trimmen van de nagels van je huisdier. Het nagelstof wordt opgevangen in de transparante pootgeleider. Je hoeft je dus ook geen zorgen te maken dat je alles vuil maakt.

Bruno, de hond van mijn ouders, vond het aanvankelijk een beetje spannend. Op de foto zie je ook dat hij het nog niet helemaal vertrouwt, maar hij was heel flink. Het veilen ging heel gemakkelijk, al was het even zoeken naar de juiste houding. Je hebt volledig de controle, waardoor je nooit te veel van de nagel afknipt. Voor de achterpoten kan je je hond het best laten liggen om de nageltjes te veilen. Bruno is weer helemaal klaar om in het rond te rennen!

De Dremel nagelverzorgingsset is geschikt voor honden én katten.

Bestel de Dremel nagelverzorgingsset voor huisdieren met 25% korting met de code DREPET tot en met 6 juni bij Hubo. Klik hier om hem te bestellen.

Knip jij de nagels van je huisdier zelf?


Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Bloglovin

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.